HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2018

Distribuie pe:

Pentru luna februarie 2018, astrologica.ro promite schimbări în bine și clarificări în destinul fiecărei zodii.

Berbec - Pentru tine, luna februarie se concentrează pe câștig. Atâta timp cât tu ești învingătorul, fericirea atinge cote maxime. De altfel, acesta este și secretul fericirii pentru tine, cel puțin dacă ne gândim la această lună. Apar o mulțime de oportunități, atât în ceea ce privește cariera, cât și în privința dezvoltării personale. În această lună, ești mult mai sigur pe deciziile pe care trebuie să le iei, iar acest lucru îți oferă multă încredere în propriile puteri.

Taur - Luna începe în zona comunicării, astfel îți este ușor să formezi relații apropiate de prietenie și relații profesionale importante. Astfel, conversațiile pe care le porți contribuie la dezvoltarea ta și la o schimbare a perspectivei. Deși se întâmplă lucruri importante pentru prezentul și viitorul tău, totuși o mare parte din tine stă aplecată spre trecut, sunt evenimente și persoane pe care nu le poți uita.

Gemeni - În februarie, reușești să te concentrezi mai bine și astfel îți pui gândurile în ordine. Ultima parte a lunii ianuarie te surprinde în agitație, oboseală și nervozitate, însă februarie este pe punctul să liniștească totul. În ceea ce privește viața amoroasă, lucrurile nu pot merge mai bine. Ai lângă tine o persoană cu care simți că poți discuta despre orice, iar acest lucru te umple de energie.

Rac - În luna februarie, reușești să îți găsești pacea interioară, fapt care îți oferă încredere în tine și, astfel, lucrurile îți merg ca pe roate. Indiferent dacă apar mici probleme pe drumul tău, optimismul rămâne la intensitate maximă. În schimb, vor exista unele probleme de comunicare, căci ești mult prea implicat în orice discuție din jurul tău, motiv pentru care nu îți poți delimita emoțiile de raționamente.

Leu - Atragi în jurul tău atenție și iubire, iar dorința de a crea lucruri noi este și ea prezentă. Luna februarie este o lună caracterizată de creativitate, în ceea ce privește nativul din zodia Leu, astfel că vei reuși să pui o mulțime de proiecte pe hârtie și, bineînțeles, în aplicare. De asemenea, reușești să te specializezi pe ramura artistică ce îți place atât de mult, iar intelectul te ajută să câștigi mai mult pe plan financiar.

Fecioară - Luna februarie îți amplifică dorința de a te organiza mai bine. Simți că modul aerian în care ai fost în ultimele zile ale lunii ianuarie nu te caracterizează cu adevărat. Ai așteptări din ce în ce mai mari din partea ta și nu ai de gând să renunți la ele. Spre mijlocul lunii, latura ta sensibilă revine, iar mare parte din timpul tău se îndreaptă spre zona artelor. Începi să idealizezi realitatea și îți dorești să faci tot posibilul să creezi în jurul tău viața la care ai visat mereu.

Balanță - Începi luna cu optimism, bucurie, stare de bine și multă încredere, motiv pentru care încep să se concretizeze planurile pe care le-ai tot amânat multă vreme. Latura ta rațională intră în acțiune, motiv pentru care în luna februarie începi să pui în balanță toate părțile problemelor, înainte să iei o decizie. Este o lună în care îți dorești să te maturizezi și să începi să concretizezi lucrurile pe care ți le dorești de foarte multă vreme.

Scorpion - Luna februarie nu începe tocmai așa cum ai fi sperat, căci te trezești în diferite conflicte, din motive pe care nu le găsești. Nu vrei să accepți compromisuri și nu înțelegi                de ce lumea nu poate fi de acord cu tine când aduci argumente atât de plauzibile. Nu îți poți da seama de adevăratele intenții ale oamenilor, motiv pentru care încerci să te ții departe de ei. Spre sfârșitul lunii, începi să te relaxezi, iar lucrurile încep să fie mai simple. Totul depinde de modul în care percepi intențiile celor din jurul tău.

Săgetător - Orgoliul își intră complet în atribuții în această lună. Nu ești fericit până când nu ai ultimul cuvânt, iar opiniile celor din jurul tău nu te satisfac. Simți că ești mai bun de atât, motiv pentru care nu vrei să accepți niciun compromis. Oamenii apropiați ție au un impact pozitiv asupra ta, iar discuțiile cu ei te vor ajuta să-ți regăsești echilibrul. Încerci să-ți controlezi reacțiile impulsive și, astfel, relațiile cu cei cu care interacționezi sunt mult mai relaxate.

Capricorn - Luna februarie începe cu o tendință spre extenuare, căci, pe lângă lucrurile pe care le faci în mod normal, tinzi să preiei și responsabilitățile celor din jurul tău, doar din dorința de a le arăta cât ești de grijuliu și cât de mult înseamnă ei pentru tine. Februarie vine și cu remedii pentru probleme din trecut, căci reușești să treci peste lucruri care te-au marcat semnificativ multă vreme. Lucrurile încep să se așeze!

Vărsător - Luna februarie este plină de distracții pentru tine, fapt care nu te deranjează. Calendarul tău pentru această lună constă în conversații, petreceri, prieteni, dezbateri. În schimb, concentrarea îți lipsește cu desăvârșire, nu poți și nici nu îți dorești să te ocupi prea mult de lucrurile de la locul de muncă. Vrei niște momente fără preocupări de acest gen, ci doar pline de modul tău de a te relaxa. Spre sfârșitul lunii, responsabilitățile încep din nou să ocupe locul principal în mintea ta.

Pești - Luna februarie este caracterizată de intensitate emoțională. Îți petreci timpul cu oameni care sunt la fel de interesați ca tine de misterele vieții și preferi să realizezi conexiuni profunde. Apar lucruri la care nu te așteptai, însă trebuie să iei totul cu calm, căci nu toate lucrurile se întâmplă așa cum ți-ai dori. Luna februarie este potrivită și pentru romantism, motiv pentru care relația actuală se poate concretiza sau, în cazul în care ești singur, va apărea cineva important. 

Lasă un comentariu