Să știi, dragă Simona, că nu suntem supărați pe tine…

Distribuie pe:

Și nici pe pricepuții și omenoșii tăi antrenori și sfătuitori, că nu ai câștigat marea finală a turneului de la Melbourne. Suntem doar triști de tristețea ta și necăjiți de necazul tău! Însă și puțin înciudați că la inegalabilul tău talent și voință întârzie să se adauge și o fărâmă de noroc și o alta de mai multă sănătate! Că, Slavă Domnului, cu hărnicia, ambiția și destoinicia ta continui să uimești o lume întreagă! Ca urmare, de fiecare dată, darurile tale de bucurie omenească și de mândrie românească ne țintuiesc în fața televizoarelor și ne adună în preajma radiourilor. Așa se face că atunci când tu joci, orașele și satele românești, realmente, par pustii! Astfel încât, fie chiar și numai pentru câteva ceasuri, liniștea și împăcarea se aștern, precum zăpezile acestei ierni, peste întreaga țară!

Constat că între fenomenul românesc și mondial al gimnastei de aur, de la Olimpiada de Vară din Montreal - Canada, reprezentat de Nadia Comăneci, și până la cel de acum, de la Melbourne - Australia, al tenismenei române Simona Halep, au trecut mai bine de patru decenii!. Încerc să îți propun, dragă Simona, ca de acum înainte, românilor prezenți în tribune, la finalele marilor tale turnee internaționale, să le oferi, în dar, o minge de tenis cu semnătura ta, învelită într-un mic steguleț tricolor!

Sănătate și multă fericire, dragă fată! Bunul Dumnezeu să te aibă în paza lui ocrotitoare, ca să putem plânge de bucurie, împreună cu tine, de cât mai multe ori!

Sibiu, duminică, 28 ianuarie 2018

Lasă un comentariu