AUDIȚII DE SFÂRȘIT DE SEMESTRU

Distribuie pe:

Miercuri, 31 ianuarie 2018, Școala Populară de Arte din Târgu-Mureș a prezentat părinților și unui numeros public un spectacol de sfârșit de semestru. Elevii profesorilor Dorina Oprea, Florin Cismaș și Alexandru Moldovan au prezentat cântece populare din folclorul românesc, instrumente de suflat și vioară populară.

În fața numerosului public au evoluat grupele de inițiere muzicală, având vârstele cuprinse între 7-11 ani la formația „Doruleț", unde activează un număr de 11 elevi, apoi cei 16 soliști de muzică populară (anii 1, 2 și 3), apoi au evoluat instrumentiștii cu instrumente de suflat și cei de la viori populare.

Pentru început, solista Carina Avram, și ea solistă de muzică populară, a deschis programul spunând: „Începem această audiție cu un grup de copii care vor interpreta un cântec popular".

După această introducere, fiecare elev solist de muzică populară, instrumentist, au prezentat câte o piesă din repertoriul propriu.

În încheierea evenimentului, profesoara Dorina Oprea a spus: „Vă mulțumim pentru prezență, vă așteptăm și la prezentările următoare și sperăm că veți veni și la spectacolele de sfârșit de an".

Se cuvin adresate mulțumiri celor trei profesori de la Școala Populară de Arte, care se străduiesc să dezvolte la acești elevi cultul pentru muzica populară.

Lasă un comentariu