INSTITUȚIA PREFECTULUI - JUDEȚUL MUREȘ CETĂȚEANUL ÎN CENTRUL PREOCUPĂRILOR

Distribuie pe:

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, responsabil pentru relația cu Instituțiile Prefectului, comisarul-șef de Poliție Mihai-Dan Chirică a fost prezent joi, 1 februarie 2018, la Ședința de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2017, de Instituția Prefectului - Județul Mureș, alături de numeroși invitați, oficialități județene, foști și actuali șefi de instituții deconcentrate și militarizate, precum și reprezentanți ai partenerilor sociali.

După prezentarea bilanțului activităților desfășurate de Instituția Prefectului - Județul Mureș în anul 2017, de către Prefectul județului Mureș, dr. Lucian Goga, dl secretar de stat Mihai-Dan Chirică a transmis felicitări, apreciind că din materialul prezentat rezultă că în centrul preocupărilor Instituției Prefectului - Județul Mureș a stat și în 2017 cetățeanul, așa cum este și firesc.

„Am studiat cu mare atenție materialul de bilanț și rezultă un singur lucru: cetățeanul. Cetățeanul a fost și trebuie să fie pus pe primul loc. Acesta este rolul nostru, al administrației fie publice centrale, fie locale, să fim în slujba cetățeanului pe toate palierele, toate direcțiile de linie și de muncă (...) Trebuie să luăm toate măsurile pe care le considerăm oportune și necesare, astfel încât să ne îmbunătățim activitatea."

Totodată, a trasat câteva priorități care privesc tot cetățeanul, oferindu-și sprijinul pentru rezolvarea problemelor de la Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv, Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Mureș.

La finalul evenimentului, prefectul județului Mureș, dr. Lucian Goga, i-a înmânat secretarului de stat în M.A.I., Mihai-Dan Chirică, o plachetă, mulțumindu-i astfel pentru sprijinul demonstrat și până în prezent.

Lasă un comentariu