Sprijin pentru proprietarii de pe Cisnădiei 13!

Distribuie pe:

Proprietarii de apartamente afectate de explozia din 2014, de pe strada Cisnădiei nr. 13 din Târgu-Mureș, sunt scutiți de plata impozitului pentru clădire pentru anul 2018, după prezentarea unui act administrativ din care să rezulte starea nelocuibilă a acestor apartamente.

Decizia a fost luată de consilierii locali municipali în cadrul ședinței din 30 ianuarie, cu precizarea că, în cazul în care starea apartamentelor rămâne neschimbată și în anii următori, acordarea scutirii de la plata impozitului pe clădire va fi supusă din nou dezbaterii Consiliului local, în urma solicitărilor depuse de către proprietari până la sfârșitul anului.

Reamintim că la 13 decembrie 2014, la adresa menționată a avut loc o explozie puternică, soldată cu distrugerea completă a unui apartament și avarierea parțială a locuințelor de pe întregul palier de la etajul IV al blocului. Au fost distruse bunurile din apartamente, structura de rezistență a acestora, casa scării etc. Fiind vorba de o situație de necesitate, în aprilie 2015, prin Dispoziția primarului, fiecare familie a primit un ajutor de urgență, în cuantum total de 10.000 de lei, potrivit prevederilor legale în vigoare. 

Lasă un comentariu