Sighișoara, prezentă la Târgul de Turism al României!

Distribuie pe:

Municipiul Sighișoara, alături de Consiliul Județean Mureș, participă la cea de-a XXXIX-a ediție a Târgului de Turism al României, organizat de Romexpo, în perioada 22 - 25 februarie 2018, la București, eveniment la care vor fi prezente cele mai mari companii de profil din țară și din străinătate.

În vederea atragerii unui număr cât mai mare de turiști, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din cadrul municipalității a realizat materiale de promovare a obiectivelor turistice și a evenimentelor culturale care se vor desfășura pe parcursul anului, pe care le va distribui vizitatorilor în cadrul târgului.

La ediția de primăvară, va fi promovată și Aplicația SIGHIȘOARA CITY APP, lansată în luna noiembrie a anului trecut. Aceasta conține informații despre posibilitățile de cazare, despre restaurante, baruri, cafenele, precum și o multitudine de alte informații utile pentru orice turist.

„La Târgul de Turism al României, alături de reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, va fi prezent și Toboșarul Cetății care, prin talentul său artistic și prin unicitatea reprezentațiilor sale, va promova imaginea municipiului Sighișoara", mai informează municipalitatea. 

Lasă un comentariu