Interes major pentru Centenarul Marii Uniri: ÎN ALBA IULIA, NU MAI EXISTĂ LOCURI DE CAZARE!

Distribuie pe:

Pentru perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2018, când se sărbătorește Centenarul Marii Uniri, locurile de cazare din Alba Iulia sunt ocupate în proporție de aproape 100%, chiar dacă unii hotelieri au crescut tarifele și cu 50 la sută.

Potrivit Mediafax, au mai rămas foarte puține locuri disponibile, iar proprietarii de pensiuni, hoteluri și alte unități de cazare țin foarte mult la preț, deoarece au siguranța că în cele opt luni rămase până la eveniment acestea se vor ocupa.

Vă prezentăm și câteva declarații ale proprietarilor de locuri de cazare, citate de Mediafax:

* „Am ținut la preț, mai avem câteva locuri libere, urmând să fie și ele rezervate, dar la un preț pe măsura evenimentului. Noi am făcut pachete pe trei zile, cu all-inclusive. Mese cu meniu tradițional, vin și țuică, din partea casei. De 1 Decembrie, vom fi naționaliști, vom împodobi cu însemne tricolore, ne gândim la hore și muzică patriotică".

* „Toate locurile s-au rezervat în luna decembrie 2017, când foarte mulți dintre cei care au participat la manifestările dedicate Zilei Naționale s-au hotărât să vină și la Centenarul Marii Uniri".

* „Din cursul anului trecut, s-au tot făcut rezervări, iar în decembrie a ajuns să fie de 100% ocupat. Sunt persoane din mai multe zone ale țării care vin. Semnele pe care le avem arată că tot anul va fi cu cel puțin 10% mai bine decât în 2017, având în vedere și că e anul Centenarului. Prețurile la cazare au crescut, dar motivul principal e că s-au scumpit toate".

* „Toți proprietarii de unități de cazare au crescut prețurile cu cel puțin 50%. Și la noi e rezervat în proporție de 100%. Prețurile au crescut și cred că toți hotelierii au procedat la fel. Până la urmă, se face o compensare a cheltuielilor pentru lunile ianuarie și februarie din acest an, care sunt mai slabe".

* „Față de anul trecut, se simte o creștere a numărului de turiști, iar locurile de cazare din preajma zilei de 1 Decembrie 2018 s-au epuizat tot din decembrie anul trecut. Sunt și administratori de unități de cazare care regretă că au rezervat tot înainte cu un an, deoarece își dau seama că puteau scoate un preț mai bun, mai ales în ultimele luni".

Pe site-urile destinate rezervărilor hoteliere în Alba Iulia nu se mai găsesc locuri disponibile, ci doar în împrejurimi, iar administratorii acestora se așteaptă să fie închiriate până în vară.

Lasă un comentariu