La mulți ani, Eusevia Șuteu!

Distribuie pe:

Eveniment de excepție la Țopa - sat aparținător comunei Albești: coordonatoare (de peste patru decenii) a Grupului folcloric „Târnava", doamna Eusevia Șuteu, Cetățean de Onoare, a marcat împlinirea a 80 de ani de viață. Un moment festiv, de mare încărcătură sufletească, sărbătorita fiind înconjurată de familie, prieteni, dar și de nenumărate buchete de flori. La eveniment a fost prezent primarul comunei Albești, Nicolae Șovrea, invitată de onoare fiind sălăjeanca Sava Negrean Brudașcu, cea care, ori de câte ori drumurile o poartă prin această parte de țară, face musai un mic ocol, pentru a ajunge în satul Țopa, unde o are „soră de suflet" pe Eusevia Șuteu, de care o leagă o frumoasă și îndelungată prietenie.

La eveniment au mai luat parte cunoscuți interpreți ai folclorului ardelean: Nicu Poșta, Lorena Filipescu, Mihai Șuteu, saxofonistul Dumitru Tesculă, Ana Lucreția Coman, cu toții dorindu-i sărbătoritei și întregii sale familii, sănătate și ani mulți alături de cei pe care îi iubește.

Sub „bagheta" Euseviei Șuteu, Grupul folcloric „Târnava" s-a bucurat de notabile succese la festivalurile și concursurile din țară și din străinătate, câștigând numeroase distincții și diplome.

 

Lasă un comentariu