Stagii de practică la BNR pentru studenții de la universități cu profil economic!

Distribuie pe:

Ca în fiecare an, începând din 2003, Banca Națională a României (BNR) organizează pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi ai unor instituții de învățământ cu profil economic, financiar-bancar sau de afaceri, câte două serii de stagii de practică de maximum 4 săptămâni, la fiecare dintre acestea putând participa cel mult 6 persoane.

Pentru a fi admiși la stagiu, candidații trebuie să aibă calitatea de student sau participant la un program de masterat sau doctorat în domeniul științelor economice și juridice, să cunoască limba engleză și să nu fi participat, în anii anteriori, la un stagiu de practică în cadrul BNR.

Datele la care încep stagiile de practică sunt 1 iulie și 1 august 2018. Pentru stagiul din luna iulie, ultima zi de transmitere a documentelor este 31 mai 2018, iar pentru luna august, ultima zi de transmitere a documentelor este 30 iunie 2018.

Candidații pot transmite documentele de înscriere pe adresa de e-mail resurse.umane@bnro.ro, scrisorile de recomandare putând fi transmise direct de persoanele care recomandă participanții pentru stagiul de practică.

În urma finalizării stagiului, participanții vor primi un certificat din partea BNR.

De precizat că BNR nu acordă sprijin financiar participanților la stagiile de practică, iar calitatea de participant nu asigură angajarea în instituție. 

Lasă un comentariu