Palestinian condamnat la închisoare pe viaţă!

Distribuie pe:

Joia trecută, „palestinianul Ahmad Alhaw, de 27 de ani, solicitant de azil în Germania, a fost condamnat (sursa: Agerpres), de un tribunal din Hamburg, la închisoare pe viaţă, pentru un atac islamist, cu cuţitul, comis în iulie 2017, în care a ucis o persoană şi a rănit alte şase".

În iulie 2017, în plină zi, a intrat într-un supermarket din Hamburg, a luat de pe raft un cuţit de bucătărie, cu care a înjunghiat, mortal, un om de 50 de ani. Apoi, fugind pe stradă, a mai rănit şase persoane, strigând „Allah Akbar!". A fost neutralizat de trecători.

Sosit în Germania, în martie 2015, din Norvegia, via Suedia şi Spania, solicitarea de azil i-a fost respinsă, dar nu a putut fi expulzat, deşi orientarea lui extremistă era cunoscută, deoarece nu avea acte de identitate.

Judecătorii au reţinut împotriva lui acele circumstanţe agravante „islamiste", „ceea ce înseamnă că palestinianul va sta după gratii cel puţin 15 ani, fără posibilitate de eliberare condiţionată".

Ahmad Alhaw consideră atacul comis „o contribuţie la jihadul mondial". După părerea lui, victimele „comiteau nedreptăţi împotriva musulmanilor". Aşa că el căuta să ucidă cât mai mulţi posibili creştini germani. Lup solitar, palestinianul a recunoscut că, din 2014, a urmărit înregistrări video de propagandă ale grupării jihadiste.

Tăcut, pe tot parcursul procesului, în final, şi-a cerut scuze victimelor şi apropiaţilor acestora, apărând, pentru prima oară, cu barba rasă. „Singurul lucru pe care îl pot face - a spus - este să vă prezint scuze şi să sper că mă veţi ierta!".

Lasă un comentariu