La 1 martie, A demarat Campania de primire a Cererilor unice de plată pentru anul 2018

Distribuie pe:

Centrul Judeţean Mureş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că la 1 martie a demarat Campania de primire a Cererilor unice de plată pentru anul 2018, sub sloganul „Drumul către o agricultură performantă trece pe la APIA. Depune Cererea Unică de Plată şi în 2018!".

Fermierii pot depune cererile unice de plată până în 15 mai. „Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor unice de plată în Campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform Invitaţiei primite", sublinia Ovidiu SĂVÂŞCĂ, director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean MUREŞ.

Domnia sa preciza şi că la Centrul Judeţean APIA Mureş sunt aşteptaţi fermierii care solicită sprijin financiar pentru o suprafaţă mai mare de 50 de hectare teren agricol. Cererile exclusiv din sectorul zootehnic şi cele pentru o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 de hectare teren agricol se depun la centrele locale arondate APIA Mureş (Centrul Local Târgu-Mureş, Centrul Local Reghin, Centrul Local Luduş, Centrul Local Sighişoara, Centrul Local Târnăveni).

Lasă un comentariu