Putin promite!

Distribuie pe:

În discursul ţinut în faţa Parlamentului, înainte cu două săptămâni de scrutinul electoral, referindu-se la ameliorarea bunăstării populaţiei, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, „a promis să îmbunătăţească nivelul de trai al ruşilor şi să reducă de două ori rata «sărăciei inacceptabile» în cursul viitorului lui mandat". „Anii viitori - spunea Putin - vor fi decisivi pentru viaţa ţării!" - a spus el. Preşedintele rus contează pe o creştere, pe termen lung, a veniturilor reale ale cetăţenilor, pe reducerea, în şase ani, de cel puţin de două ori a nivelului de sărăcie. Însă, în acelaşi timp, Rusia îşi consolidează infrastructura militară, de transport şi ştiinţifică în zone strategice importante.

În discursul către naţiune, Putin a amintit că numărul celor care se confruntă cu sărăcia este de 20 de milioane de ruşi, în prezent.

„Pentru aceasta - a afirmat Putin -, avem nevoie de o economie cu un nivel de creştere peste cea mondială".

Candidând pentru cel de-al patrulea mandat prezidenţial, Putin ştie că Rusia, în următorii ani, are probleme legate de demografie, luptându-se şi cu „comoditatea autorităţilor".

Vladimir Putin, aflat la conducerea Rusiei de peste 18 ani (ca preşedinte şi ca premier!), candidat pentru al patrulea mandat, la alegerile prezidenţiale din 18 martie, speră să le câştige detaşat, în absenţa unei opoziţii reale.

Putin promite. A mai făcut-o! Să vedem cum se va ţine de cuvânt!

Lasă un comentariu