MULŢUMIRI ŞI FELICITĂRI!

Distribuie pe:

Cu ceva timp în urmă am fost internat, în vederea unei intervenţii chirurgicale, la Clinica de urologie condusă de doamna prof. univ. dr. Orsolya MÁRTHA. Primul lucru pe care l-am remarcat este curăţenia exemplară care domneşte acolo, în saloane şi pe coridoare. Apoi, atenţia care li se acordă pacienţilor, profesionalismul, grija permanentă şi solicitudinea cu care medicii, asistentele şi infirmierele se îngrijesc în permanenţă de bolnavi.

După o pregătire minuţioasă (diferite analize, tomografie etc.) am fost operat de echipa formată din domnul medic primar urolog dr. Sorin NEDELCU (care mi-a lăsat o impresie remarcabilă) şi asistentul medical principal Sándor KOVÁCS (şi el un om deoebit). Operaţia, făcută laparoscopic, a fost o reuşită deplină, nu am simţit niciun fel de durere nici înainte, nici în timpul şi nici după operaţie. O contribuţie importantă a avut, desigur, şi echipa de anestezişti formată din medicul primar anestezist dr. Bogdan SANDU, asistenta medicală principală Cristina BALEA şi infirmierul Vasile CIZMAŞ.

Au urmat câteva zile petrecute la Secţia de terapie intensivă. Aici s-au perindat, la intervale de câte 12 ore, mai multe echipe de cadre medicale. Nu le ştiu numele, dar toţi - medici, asistente şi asistenţi, infirmiere - au fost la fel de atenţi, atât ziua cât şi noaptea, îndeplinindu-şi obligaţiile cu mare conştiinciozitate.

La externare am părăsit Clinica de urologie cu satisfacţia că am fost tratat într-o unitate medicală de elită, în care grija pentru pacient se află cu adevărat pe primul loc.

Le mulţumesc din inimă tuturor - medici, asistente şi asistenţi, infirmiere şi infirmieri -, le doresc tot binele din lume şi îi felicit pentru comportamentul lor exemplar.

Lasă un comentariu