„CÂNTEC DE PRIMĂVARĂ"

Distribuie pe:

Sub acest generic, Liceul Vocaţional de Artă, din municipiul Târgu-Mureş, şi Ansamblul Artistic Profesionist „Mureşul" organizează vineri, 9 martie 2018, începând cu ora 19, la sala de spectacole a Ansamblului „Mureşul", un spectacol închinat femeii, în toate ipostazele ei, de la copila cu cosiţe şi până la ipostaza cea mai înălţătoare, aceea maternă.

În spectacolul prezentat de către actorul Iulian Praja, nouă elevi ai clasei de muzică vocală tradiţională românească, un elev al clasei de clarinet şi 15 muguraşi de primăvară din clasa a III-a, toţi uniţi de dragostea pentru cântecul şi tradiţia populară românească, vor însoţi publicul spectator, într-un periplu al tradiţiilor legate de chipul femeii care nu şi-a lepădat nici portul, dar mai ales menirea.

Evenimentul este realizat la iniţiativa doamnei Korpos Kamilla, profesor de specialitate la Liceul Vocaţional de Artă, cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureş.

Sub bagheta maestrului dirijor Zoltan Bambo, corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist „Mureşul", în coregrafia concepută de Florin Cerghedi, va evolua cu o suită de dansuri populare româneşti.

Aşadar, vineri, 9 MARTIE a.c., începând cu ora 19, sunteţi invitaţi, la sala de spectacole a Ansamblului „Mureşul", să vă bucuraţi de momentele speciale susţinute de tinerele talente ale Liceului Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş.

 

Lasă un comentariu