SPECTACOL DEDICAT FEMEII „CÂNTEC DE PRIMĂVARĂ"

Sub acest generic, Liceul Vocaţional de Artă din municipiul Târgu-Mureş şi Ansamblul Artistic Profesionist Mureşul, organizează astăzi, 9 martie 2018, începând cu ora 19, la sala de spectacole a Ansamblului Mureşul, un spectacol dedicat femeii, în toate ipostazele ei, de la copila cu cosiţe şi până la ipostaza cea mai înălţătoare, aceea maternă.

În spectacolul prezentat de către actorul Iulian Praja, nouă elevi ai clasei de muzică vocală tradiţională românească, un elev al clasei de clarinet şi 15 muguraşi de primavară din clasa a III-a, toţi uniti de dragostea pentru cântecul şi tradiţia populară românească, vor însoţi publicul spectator într-un periplu al tradiţiilor legate de chipul femeii care nu şi-a lepădat nici portul, dar mai ales menirea.

Evenimentul este realizat la initiaţiva doamnei Korpos Kamilla, profesor de specialitate la Liceul Vocaţional de Artă, cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureş.

Sub bagheta maestrului dirijor Zoltán Bambo, corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Mureşul, în coregrafia concepută de  Florin Cerghedi, va evolua cu o suită de dansuri populare româneşti.

Aşadar, astăzi, 9 MARTIE a.c.,  începând cu ora 19, sunteţi invitaţi, la sala de spectacole a Ansamblului Mureşul, să vă bucuraţi de momentele speciale sustinute de tinerele talente ale Liceului Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş.

 

Lasă un comentariu