Coşuri stradale de gunoi, în vizorul derbedeilor municipiului Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Municipiul Târgu-Mureş dispune, în opinia noastră, de cele mai estetice coşuri de gunoi stradale de până acum.

Locuitorii oraşului sunt, în general, mulţumiţi, opinie pe care derbedeii locali nu o împărtăşesc, şi oate tocmai de aceea acţionează.

Odată cu primele semne ale primăverii, au ieşit şi ei pe străzi pentru a mai strica câte ceva. După băncile rupte, a venit rândul şi acestor coşuri stradale, care, după cum se poate vedea, nu au trecut neobservate.

Pe strada Braşovului, şi pe aleea de pe malul Pocloşului, le-au căzut furiei acestora, patru astfel de coşuri, urmând, desigur, să asistăm şi la alte „victime". Câte or mai fi în întregul oraş, nu ştim.

Aceasta, în condiţiile în care oficialii Primăriei nu intervin operativ, fie pentru „replantarea" lor, fie pentru prinderea acestor netrebnici. În acest context, aşteptăm reacţii şi din partea Poliţiei Locale, care are încă multe „datorii" neonorate în privinţa stopării fenomenului infracţional, al comportamentului civic neadecvat, al unor târgumureşeni. Fie că este vorba de obligaţiile acestora în timpul plimbării câinilor de apartament, fie de cei care murdăresc pereţii cu grafitti, fie de curăţenia oraşului şi de liniştea cetăţenilor etc.

Lasă un comentariu