MANIFESTAREA FURIEI, ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Din când în când, pe fiecare dintre noi îl cuprinde furia, dar „explozia" frustrărilor ne individualizează. Astrologica.ro susţine că manifestarea furiei este influenţată şi de zodia căreia îi aparţinem. Cunoscând acest lucru, avem posibilitatea, atât să ne stăpânim ieşirile necontrolate, cât şi să aplanăm conflictele iscate de cei din jur.

Berbec - Când se enervează rău, Berbecii sunt capricioşi ca nişte copii, fără să ţină cont de sentimentele altora, şi se exprimă direct, fără ocolişuri. Aceasta e partea negativă a acestor nativi. Însă se calmează la fel de repede cum s-au înfuriat şi chiar îl iartă pe cel pe care i-a provocat furia. Cea mai bună metodă de a calma un Berbec furios este să îţi păstrezi calmul şi să nu reacţionezi. Ei fac parte dintre acele persoane care întotdeauna iartă şi uită.

Taur - Pe Taur îl înfurie cel mai tare infidelitatea, inegalitatea şi trădarea. În celelalte cazuri preferă să nu îşi piardă energia pe furie. Dacă totuşi s-a înfuriat, oferiţi-I timp să îşi vină în fire şi nu îl deranjaţi. În caz contrar, veţi regreta. După incident, de regulă, iartă rapid. În cele mai multe cazuri, vor conversa pe un ton amabil, însă niciodată nu îţi va reuşi să restabileşti acele relaţii care au fost înainte de ceartă.

Gemeni - Cum se vor comporta Gemenii când sunt furioşi e greu de anticipat din cauza firii lor duale. Aparent pot părea perfect calmi şi concentraţi, însă cuvintele lor sarcastice te vor răni profund. Gemenii furioşi pot înjura, ţipa, arunca insulte batjocoritoare, otrăvitoare sau, dimpotrivă, îşi pot păstra calmul şi arunca cu ocări dureroase bine gândite. Din fericire, ei nu vor rămâne supăraţi prea mult. Atâta timp cât nu le spuneţi ce să facă sau cum să se comporte, întotdeauna vă vor putea ierta.

Rac - Racul e un semn afectuos, înţelegător, loial şi iubitor. Tot de ce are nevoie de la cei din jur e reciprocitatea. Dacă simte că nu este iubit sau apreciat, în primul rând se va îmbufna. Dacă nu aţi înţeles aceasta, Racul va trece la tactica pasiv-agresivă. Dacă-l ignoraţi şi în această situaţie, probabil că se va închide în cochilia sa. Tristeţea tăcută va face loc lacrimilor, iar dacă Racului i se va părea că nimeni nu observă sentimentele lui, atunci poate ajunge la isterie. De obicei, supărările lui sunt de scurtă durată, cu excepţia cazului când aţi făcut ceva cu adevărat grav.

Leu - Într-o ceartă cu un Leu câştigă cel care mârâie mai tare. Îl poate scoate din fire orice detaliu şi poţi fi sigur că imediat îţi va spune despre nemulţumirea lui. Prima reacţie a Leului într-o situaţie de conflict este să toarne insulte, fără să se gândească că îi răneşte pe alţii. Va spune multe răutăţi, însă total negândite, aşa că nu le pune la inimă. Pur şi simplu, îşi varsă furia pe primul care îi iese în cale. Când se va potoli, nu va ţine supărare. Ba chiar se va comporta de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Fecioară - Fecioarele sunt dintre cei mai răbdători şi iubitori nativi din zodiac. Vor suporta multe, înainte să dea pe faţă primele semne de frustrare şi furie. Evită astfel de situaţii, pentru că se simt incomod atunci când trebuie să îşi arate mânia în mod deschis. Dacă au decis să îşi arate sentimentele, atunci nu se vor reţine. Furia Fecioarei e atât de puternică, încât se aude şi la vecini.

Balanţă - Nu întâmplător Balanţa simbolizează echilibru, fiind un semn pacifist. Aceşti nativi încearcă să menţină un echilibru cu cei din jur, evitând certurile. De aceea, preferă să tacă, ascunzându-şi sentimentele până în momentul când îşi vor pierde cumpătul. Dacă cearta a început, Balanţele preferă „să facă picioare". Uneori îţi pot arunca la plecare câteva cuvinte „dulci" peste umăr. Fiind chiar la un pas de a izbucni, vor încerca să se reţină, să se gândească bine şi să îşi ascundă adevăratele sentimente sub masca de politeţe impecabilă.

Scorpion - De obicei, se mânie în gând, apoi îşi planifică acţiunile în funcţie de starea de spirit. Dacă după o privire mâniată urmează o tăcere neaşteptată, fugi din ochii lui, până când nu a decis să „vorbească" cu tine. Nu încerca să îl forţezi la dialog dacă nu e gata, în caz contrar vei regreta. Dacă va „exploda", atunci va semăna haos şi dezastru emoţional, prin cuvinte batjocoritoare crunte, fără a privi înapoi. Scorpionul face parte dintre cei care nu uită. Poate că te va ierta, însă nu va uita niciodată!

Săgetător - La mânie, Săgetătorul e groaznic. Lipsa de onestitate, trădarea, cruzimea, declaraţiile xenofobe îl pot înfuria instantaneu. Fiind zodie de foc, se aprinde extrem de repede. Când ceva îl irită pe Săgetător, cuvintele îi vor fi pline de sarcasm. Majoritatea Săgetătorilor încearcă să îşi ţină în frâu furia, ştiind că atunci când se vor calma se vor simţi ruşinaţi că şi-au pierdut cumpătul.

Capricorn - Capricornii apreciază disciplina şi responsabilitatea, atât faţă de ei înşişi, cât şi la alţii. Cel mai probabil, îşi doresc doar să aibă spaţiul lor privat aşa cum le place. Niciodată nu poţi ştii ce l-a supărat pe Capricorn, iar la început nici nu observi că este supărat. Pentru ei nu e caracteristic să ridice vocea, ei preferă să se îmbufneze şi să te ignore în mod demonstrativ. Însă, dacă l-ai scos complet din fire, Capricornul poate înjura şi arunca vesela, şocându-i pe cei prezenţi. De regulă iartă, însă îţi dă de înţeles că avea o părere mai bună despre tine, iar tu l-ai dezamăgit.

Vărsător - Vărsătorii nu pot suporta certurile, mai ales acelea lipsite de sens, cu persoane încăpăţânate. Dacă se vor supăra pe tine, mai degrabă vor pretinde că nu exişti. În cazul în care nu va avea posibilitatea să evite persoana care îl irită, atunci se va simţi încolţit şi poate exploda pur şi simplu, din cauza frustrării. După aceasta, va rupe orice comunicare cu tine şi te va evita cu orice preţ, până când se va linişti.

Peşti - Cu Peştii totul depinde în ce zi i-ai apărut în faţă. Dacă au avut o zi proastă, îşi pot vărsa toată furia acumulată, e suficient doar să-i provoci puţin. Într-o zi obişnuită, majoritatea Peştilor evită cu orice preţ conflictele. Pentru a-şi veni în fire, Peştii preferă să bea sau să fumeze, nu să se certe. Dacă nici acest lucru nu-i ajută, cel mai probabil preferă să plângă în loc să distrugă totul în jur. Apoi au nevoie de timp ca să îşi revină. 

Lasă un comentariu