Între Iernut şi Cheţani, se lucrează intens la autostradă!

Distribuie pe:

Asociaţia Pro Infrastructură informează într-un comunicat postat pe pagina de socializare că pe lotul de 17,9 km dintre Iernut şi Cheţani (Autostrada A3) lucrările se desfăşoară în ritm alert, iar constructorii (Astaldi şi Max Boegl) au avansat până în zona Bogata, punct în care va fi construit un dublu pod peste Mureş. Aici au fost deja expropriate şi demolate câteva imobile şi se poate începe lucrul la primii piloni ai podurilor.

„Din informaţiile pe care le avem, se progresează bine şi în alte porţiuni ale proiectului. Datele oficiale arată un stadiu actual de aproximativ 25% pentru acest tronson. S-au emis toate autorizaţiile de construire necesare pentru tot segmentul de 17,9 km pentru tot coridorul de expropriere, astfel că din 10 noiembrie 2017 există front de lucru suficient", se arată în comunicatul citat.

Autorii estimează că, dacă vor fi rezolvate la timp problemele birocratice şi dacă se menţine buna mobilizare a constructorilor, în trimestrul III al anului viitor se va putea circula pe această autostradă.

Lasă un comentariu