În conjuraţia guvernării, stau defăimătorii şi trădătorii naţiunii la aceeaşi masă!

Distribuie pe:

Întrucât pe liderul PSD, Liviu Dragnea, îl preocupă promovarea unei legi împotriva defăimării naţiunii, îi aduc la cunoştinţă că tocmai cei care îi susţin guvernarea sunt cei dintâi care defăimează România în fiecare zi. Aşadar, înainte de a privi către europarlamentarii care-i sunt politic ostili, înainte de a ajunge să sancţioneze Institutul Naţional de Statistică, pentru că raportează realităţi dezastruoase pentru români: sărăcie, creşteri de preţuri, inflaţie, scăderea puterii de cumpărare etc., toate aşa-zise „defăimătoare" la adresa ţării noastre, poate priveşte mai îndeaproape lucid propria ogradă politică.

UDMR a sesizat, defăimător şi subversiv, încă din 2016, Departamentul de Stat al SUA, în legătură cu, chipurile, încălcările drepturilor maghiarilor din România. Kelemen Hunor se declara satisfăcut de atenţia primită din partea americanilor, arătând că etnicii maghiari s-au plâns de discriminare în ceea ce priveşte posibilitatea de folosire a limbii materne, în special în tribunale şi în problemele administrative. Mai apoi, diverse sesizări şi plângeri similare împotriva României au ajuns şi pe la Bruxelles, unde reprezentanţii maghiarimii se străduiesc să impună, împotriva Constituţiei României, o directivă vizând dreptul la autodeterminare pe criterii etnice, menită a reglementa autonomia teritorială.

Evident, în plângerile respective cu caracter defăimător la adresa României sunt „uitate" provocările săvârşite cu regularitate de politicienii minorităţii maghiare, privitoare la arborarea însemnului secuiesc pe sediile unor consilii judeţene şi primării, nu se spune nimic despre intonarea imnului aşa-zisului Ţinut Secuiesc, în cadrul unor competiţii sportive, sau despre modul scandalos în care maghiarii din Târgu-Secuiesc sau Sfântu Gheorghe, precum şi din alte localităţi aparţinând judeţelor Harghita, Covasna sau Mureş, au ales, de Ziua Naţională a României, să arboreze, la uşi şi geamuri, steagul negru de doliu, cu panglici în culorile Ungariei, în locul Drapelului Naţional. Iar de atunci, situaţia s-a tot complicat şi agravat constant prin provocările, instigările, manipulările propagandistice şi contribuţia nemijlocită a politicienilor maghiarimii.

S-au organizat consecvent manifestări publice cu caracter separatist, revizionist, pentru autonomia aşa-zisului Ţinut Secuiesc, iar principalele trei partide maghiare din România, UDMR, PPMT şi PCM, s-au unit, asumând programatic o declaraţie comună, prin care susţin ca Ţinutul Secuiesc să devină „o regiune autonomă în limitele sale istorice", cu organism de decizie cu competenţe legislative şi executive regionale. Mai mult, UDMR a înregistrat recent, în Parlamentul României, un proiect legislativ neconstituţional privind autonomia teritorială a aşa-zisului Ţinut Secuiesc.

Aşadar, domnule Liviu Dragnea, reprezintă doar o ipocrizie propagandistică un astfel de proiect legislativ împotriva defăimării naţiunii, câtă vreme, în conjuraţia guvernării, staţi tocmai cu defăimătorii şi trădătorii naţiunii la aceeaşi masă, vă înţelegeţi şi vă potriviţi de minune.

 

Lasă un comentariu