„Împreună pentru copii cu cancer"

Distribuie pe:

Pentru al patrulea an consecutiv, proiectul ,,Give in a Different Way" (,,Dăruieşte într-un alt mod") s-a derulat pentru a atrage sprijin, în special prin activităţi concrete, din partea personalităţilor oraşului Târgu-Mureş. În cadrul ediţiilor precedente, spre exemplu, acestea au realizat picturi, care au fost scoase ulterior la licitaţie în scop caritabil. Au fost, însă, şi cazuri când timpul de calitate petrecut cu cei nevoiaşi a reprezentat cel mai preţios cadou, preciza Csatlós Orsolya, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte Rotaract Club Téka.

Anul acesta, pentru realizarea proiectului caritabil, coordonatorii au invitat personalităţi recunoscute ale oraşului nostru, care, timp de câteva ore, au servit clienţii restaurantului Petry Bistro - Grill &Wine, în calitate de chelneri, iar bacşişurile obţinute au fost donate.

Îmbrăcaţi în şorţ de chelneri, au adunat peste 1.600 de euro.

Astfel, cu prilejul evenimentului caritabil ,,Give in a Different Way", organizat de Asociaţia Rotaract Club Téka Târgu-Mureş, s-au strâns, în total, donaţii în valoare de 7.588 de lei, din bacşişuri pentru ,,chelneri". Suma a fost oferită pentru sprijinirea centrului de activităţi zilnice înfiinţat de Asociaţia ,,Împreună pentru copii cu cancer".

„Mulţumim în special gazdelor evenimentului, societăţii Petry-Primacom, care ne-a pus la dispoziţie locaţia şi, desigur, invitaţilor noştri, care au acceptat, pentru o seară, să îmbrace şorţul de chelner şi, prin activitatea lor, să-i sprijine şi «într-un alt mod» pe cei care se confruntă cu greutăţi", spunea Török Zsombor, preşedintele Asociaţiei Rotaract Club Téka.

Lasă un comentariu