Românii vor afla, în sfârşit, pe ce s-au cheltuit banii din creşterea economică!

Distribuie pe:

Primul ministru, Viorica Dăncilă, va fi prezentă, marţi, 3 aprilie 2018, în plenul Parlamentului, pentru a răspunde, în cadrul „Orei Guvernului", la mai multe întrebări adresate de PNL.

„Principalele teme pentru care convocăm premierul Dăncilă să dea seama ţin de derapajele din economie, de scăderea puterii de cumpărare a românilor din cauza guvernării PSD - ALDE, de blocajul în ceea ce priveşte marile proiecte de investiţii în infrastructura de transport, sănătate şi de situaţia dezastruoasă în materie de absorbţie a fondurilor europene.

Am solicitat ca premierul Dăncilă să vină în Parlament şi să le spună românilor unde sunt banii din creşterea economică, ce se întâmplă cu ţara şi încotro se îndreaptă", a precizat Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL.

Anunţul privind prezenţa în plenul Parlamentului a prim-ministrului a fost făcut de către secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop.

După ce săptămâna trecută Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins solicitarea PNL, luni, 26 martie, aceasta a fost aprobată, stabilindu-se ca „Ora Guvernului" să se desfăşoare marţi, 3 aprilie.

Lasă un comentariu