„Concurs de Orientare Turistică"

Distribuie pe:

Cea de-a VIII-a ediţie a „Concursului de Orientare Turistică" va avea loc pe Platoul Fâncel din localitatea Ibăneşti. Activitatea este organizată de Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş şi se adresează studenţilor, tinerilor şi elevilor. Ce interesaţi se pot înscrie la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Mureş (din str. Nicolae Grigorescu nr. 19) sau online pe site-ul www.ccsmures.ro şi pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Tg.Mureş, până în 10 aprilie,numărul de locuri fiind limitat la 50, ne spunea Daniela Nădăşan, referent cultural la CCS Mureş. Domnia sa adăuga: „Proba de concurs constă în parcurgerea unui traseu marcat, cu un număr fix de posturi, care sunt obligatorii de atins, dintr-o zonă împădurită. Concurenţii vor primi din partea organizatorilor hărţi pentru orientare cu zona traseului.

Departajarea se va face în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Concurenţii vor beneficia de instructaj de specialitate, înainte de începerea concursului. Premiile oferite constau în diverse obiecte şi articole sportive".

Plecarea este programată vineri, 13 aprilie, ora 8, din faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş.

Costurile pentru masă şi transport vor fi suportate de către organizatori.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265 216066 sau prin e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Orientare Turistică".

Lasă un comentariu