MEREU APROAPE… Roxana şi Călin Bogătean la „'Neatza cu Răzvan şi Dani"

Distribuie pe:

La Antena 1, în cadrul emisiunii matinale „'Neatza cu Răzvan şi Dani", din Vinerea Mare a acestui praznic al Paştilor, a fost invitată familia pictorilor de icoane din Târgu-Mureş - Roxana şi Călin Bogătean. Ei au fost invitaţi pentru a povesti despre actul iconografic săvârşit în familie, precum şi de activităţile iconografice la care participă sau care sunt coordonate de către ei în spaţiul transilvan şi nu numai. Lucrările acestora, constând în icoanele tradiţionale pictate pe sticlă ale Roxanei şi cele pictate pe lemn  de  Călin Bogătean, profesor la Şcoala Populară de Arte din Târgu-Mureş, vor constitui cadrul imagistic expoziţional sugestiv pentru această sărbătoare pe parcursul întregii emisiuni.

Invitatul principal va fi domnul consilier patriarhal Vasile Bănescu, realizator de emisiuni la TRINITAS TV, care va expune însemnătatea postului, a Vinerii Mari, precum şi a întregii perioade premergătoare Paştelui.

Emisiunea va avea invitaţi interpreţi cunoscuţi, printre care şi Marcel Pavel cu câteva momente muzicale dedicate acestei sărbători.

Aşadar, vă invităm să urmăriţi emisiunea matinală „'Neatza cu Răzvan şi Dani" din Vinerea Mare pe postul de televiziune Antena 1 Bucureşti.

Lasă un comentariu