Unul dintre cele mai mari evenimente dedicate pieţei auto revine la Târgu-Mureş - Zilele Clientului Materom

Distribuie pe:

Materom repune pe hartă Târgu-Mureşul, şi în acest an, prin organizarea uneia dintre cele mai mari expoziţii dedicate pieţei auto. Cea de-a patra ediţie a evenimentului Zilele Clientului Materom este una aniversară. Evenimentul este programat a avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în sala de expoziţii a Imperial Inn Hotel din Târgu-Mureş. Vor fi prezente peste 1.000 de firme din sectorul service-uri şi magazine auto din toată ţara.

Acţiunea se va desfăşura pe parcursul a două zile, iar vizitatorii vor putea beneficia de reduceri şi oferte exclusive, valabile doar pe perioada expoziţiei. Împreună cu producătorii din sectorul auto, se vor pune în evidenţă schimbările ce au avut loc în ultimii ani în industria auto. De la eveniment nu vor lipsi partenerii strategici Materom: Mercedes-Benz Bistriţa şi Ingricop - dealer autorizat Skoda. De asemenea, se vor organiza concursuri, tombole, seminarii cu noutăţi din domeniul auto, cursuri de management financiar, vizite la sediul Materom, drive test-uri şi multe alte surprize.

Ziua de 13 aprilie este dedicată exclusiv partenerilor Materom. Pe parcursul acestei zile, vizitatorii vor avea parte de traininguri tehnice, concursuri, activităţi de divertisment şi o tombolă cu surprize. La finalul zilei, managementul Materom, împreună cu partenerii săi, vor susţine o conferinţă de presă dedicată prezentării ultimelor tendinţe din domeniu.

În data de 14 aprilie, expoziţia va avea porţile deschise. Târgumureşenii, şi nu numai, vor putea vizita şi interacţiona cu toţi jucătorii importanţi ai pieţei auto, prezenţi cu stand la eveniment. Nu vor lipsi training-urile şi demonstraţiile tehnice, concursurile, activităţile de divertisment şi, bineînţeles, o tombolă cu surprize.

„Cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă, ne dorim să oferim clienţilor şi partenerilor Materom două zile de experienţe unice, în care să viziteze şi să interacţioneze cu toţi jucătorii importanţi ai pieţei auto, prezenţi cu stand la Zilele Clientului Materom 2018. Conceptul evenimentului «Zilele Clientului Materom» a fost creat şi cu scopul de a sprijini schimbul de idei, dezvoltarea societăţii şi a unor noi perspective", preciza Paula Kwizera, specialist Marketing

Mai multe informaţii şi detalii despre Zilele Clientului Materom cei interesaţi pot găsi pe site-ul www.cd.materom.ro.

Lasă un comentariu