Azi începe Târgul de Cariere Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Peste 30 de angajatori participă azi, 24 aprilie, la Târgul de Cariere Târgu-Mureş. Evenimentul se desfăşoară la Hotel Plaza şi se adresează atât persoanelor cu mai puţină experienţă, cât şi celor ce au dobândit cunoştinţe solide în diferite domenii de activitate.

Locuri de muncă se găsesc în domenii precum Producţie şi Tehnică, Auto şi Automotive, IT&Software, Consultanţă, Recrutare, Servicii şi BPO, Call Center, Industria Alimentară, Retail, Farmacie şi Medical.

Cei mai căutaţi sunt, de departe, inginerii şi specialiştii în domeniul tehnic, dar şi pasionaţii de tehnologie, pentru industria IT.

CIE Matricon angajează operatori CNC şi mecanici, Hirschmann caută ingineri, tehnicieni şi personal pentru Producţie, Star Transmission (Sebeş) angajează tot ingineri, la fel şi Azomureş.

„Hirschmann Automotive vizează atât candidaţii junior, la început de carieră, cât şi candidaţii middle şi senior, din punct de vedere al experienţei profesionale", transmit reprezentanţii companiei.

De asemenea, Bosch Rexroth caută ingineri cu diferite specializări (mecanică, electromecanică, electrică, electronică) pentru unitatea de producţie din Blaj, judeţul Alba, cât şi studenţi cu aceleaşi specializări.

Sunt şi câteva companii de IT angajatoare, printre care Accenture Digital, Stefanini (Sibiu) sau MSG systems România (Cluj-Napoca).

CIE Matricon, Hirschann, Star Transmission, VCST Industrial Products, Kaufland, Bosch Rexroth, Kastamonu, Stefanini, Accenture, Leroy Merlin, Azomureş, CSI, Zollner, MSG, McDonald's, Marquardt, Materom, Profi, Irum, Sandoz, Renania, Sta Travel, E.ON, Comac şi Pitech+ se vor afla printre angajatori.

„Îi încurajăm pe toţi cei care doresc să afle noutăţi despre piaţa muncii, să consulte oferta joburilor şi a oportunităţilor de carieră, să participe la Târgul de Cariere Târgu-Mureş. Evenimentul se desfăşoară la Hotel Plaza, de la ora 10 la ora 17, iar intrarea este liberă. Este important să vină pregătiţi, cu un CV la ei", declară Ioana Oros, PR Manager Târgul de Cariere.

Speed Challenge pentru pasionaţiide Automotive

În cadrul evenimentului, companiile CIE Matricon şi Star Transmission vor organiza, la Hotel Plaza, aşa-numitele Speed Challenge, acele concursuri pe loc, contra-cronometru. Participanţii vor fi provocaţi să asambleze o cutie de viteze cu 9 trepte, dar şi să-şi testeze cunoştinţele din domeniul Auto. Cei mai pricepuţi concurenţi vor fi premiaţi.

Voluntari şi tombolă Electric Castle

La ediţia din această primăvară, organizatorii TdC pun un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanţii evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonţida (judeţul Cluj), prin organizarea de interviuri pe loc.

De asemenea, toţi participanţii la Târgul de Cariere vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câştige un abonament gratuit la EC 2018.

Târgul de Cariere se desfăşoară de 12 ani în cele mai mari oraşe din ţară, însumând până acum 142 de ediţii. „Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori şi potenţiali angajaţi, un număr mare de vizitatori care şi-au îmbunătăţit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu şi care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajaţi", declară Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere Târgu-Mureş are loc marţi, 24 aprilie, la Hotel Plaza, între orele 10.00-17.00,  iar intrarea este liberă. Detalii găsiţi pe www.targuldecariere.ro.

 

Lasă un comentariu