BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Distribuie pe:

În toată ţara au fost organizate bursa locurilor de muncă de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Locurilor de Muncă, la care au participat mulţi angajatori, oferind celor interesaţi diferite locuri de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Mureş, director executiv Gheorghe Ştef, a organizat vineri, 20 aprilie 2018, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu" o bursă a locurilor de muncă. Această acţiune a avut rostul de a reduce numărul de şomeri şi a oferi celor interesaţi un loc de muncă. În judeţul Mureş, aşa cum ne-a declarat Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş, au fost organizate în oraşele Târgu-Mureş, Reghin, Târnăveni, Luduş, Sighişoara şi Sovata.

La bursa locurilor de muncă din judeţ s-au prezentat 87 de firme, iar la cea din Târgu-Mureş s-au prezentat 52 de firme, mai importante fiind: Darina, Narip, Hirschmann, Ciz Gaz, Lehel, Textila Mureş etc. Firmele mureşene s-au prezentat cu 529 de locuri de muncă. Până la ora discuţiei noastre s-au prezentat 550 de persoane, dar încă nu se ştia numărul celor cărora li s-a transmis invitaţie pentru interviu.

În toamnă, conform spuselor de către directorul executiv al AJOFM Mureş, se va organiza bursa locurilor de muncă pentru studenţi.

Lasă un comentariu