,,Go Global" Promovarea voluntariatului internaţional

AIESEC este o asociaţie studenţească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de stundeţi sau proaspăt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior. Este prezentă în peste 2.400 de universităţi, 126 de ţări şi teritorii şi îşi propune dezvoltarea abilităţilor de Leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceştia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.

Joi, 26 aprilie, începând cu ora 18, la GCafé (str. Cuza Vodă nr. 33), Organizaţia studenţească AIESEC Târgu-Mureş prezintă Go Global, un eveniment care promovează oportunităţi de voluntariat internaţional legate de dezvoltare personală, drepturile femeilor, medicină, informatică şi multe altele.

Global Volunteer este o experienţă interculturală pentru tinerii care doresc să obţină o dezvoltare personală şi să lase un impact asupra lumii. Voluntariatul este un mod de a cunoaşte persoane noi, de a stăpâni mai bine abilităţile personale, precum şi de a căpăta experienţă.

În cadrul evenimentului, cei interesaţi pot aplica direct pe platforma organizaţiei, alege oportunitatea potrivită, iar interviul cu cei de acolo va fi programat chiar în aceeaşi zi.

,,Prin aceste activităţi de voluntariat, încercăm să contribuim la oprirea foametei în lume, la o educaţie mai bună, să luptăm împotriva sărăciei, în timp ce respectăm pământul şi evităm poluarea acestuia. Obiectivele noastre constituite din cele 17 SDG-uri (Sustainable Development Goals), printre care cele patru: No poverty (Fără sărăcie), Zero hunger (Zero foame), Quality education (Educaţie de calitate) şi Gender equality (Egalitate de gen)", susţin organizatorii.

Lasă un comentariu