Rezultate excelente ale canotorilor CS MUREŞUL la Campionatul naţional de canotaj-fond, seniori şi juniori, de la Timişoara

Distribuie pe:

Ca în fiecare an, primăvara canotajului românesc porneşte din sufletele mari ale sportivilor şi antrenorilor lor, dar şi din apele pitorescului canal Bega, din bătrâna şi mereu superba urbe a Timişoarei. Prima competiţie internă majoră din sezonul pe apă în calendarul Federaţiei Române de Canotaj, Campionatul Naţional de Fond seniori şi juniori, s-a desfăşurat în frumoasa capitală a Banatului, la care au venit cei mai valoroşi canotori români, iar alături de ei s-au aflat, ca întotdeauna, multipla campioană olimpică şi mondială Elisabeta Lipă, secretarul general al FR Canotaj, Sandu Pop, precum şi ceilalţi membri ai federaţiei, împreună cu publicul timişorean, mereu plin de căldură şi entuziasm. Primele întreceri au fost cele de seniori şi tineret, 18-19.aprilie, cu 16 structuri sportive înscrise, 247 sportivi şi 22 de probe. Au urmat întrecerile de juniori, 20 şi 21 aprilie.

Nu mai puţin de 103 echipaje de la 18 structuri sportive au onorat competiţia juvenilă, printre ei aflându-se campioni mondiali şi europeni, alături de antrenorii şi colegii lor. Felicitări tuturor medaliaţilor, dar şi celorlalţi participanţi, precum şi tuturor tehnicienilor care muncesc cu inimi generoase cu şi pentru aceşti juniori ! Alături de ei s-a aflat, ca întotdeauna, marea campioană a României şi a Lumii, Elisabeta Lipă.

La aceste competiţii, Clubul Sportiv Mureşul a obţinut un loc III la proba de dublu seniori prin sportivii Ignat Dan Sebastian şi Gorea Bogdan şi un loc III la proba de simplu fete, categorie uşoară, prin sportiva Milăşan Maria. Iar la Campionatele Naţionale de fond pentru Juniori s-au obţinut la proba dublu rame: un loc I prin sportivii Gorea Bogdan şi Ignat Dan Sebastian, un loc II prin sportivii Natea Vasile Daniel şi Oltean Adrian Constantin, un loc III prin sportivii Rusu Raul şi Şuteu Marian Nicolae Dumitru. S-au obţinut de asemenea: un loc II la proba de simplu juniori II de sportiva Ungurean Ancuţa, un loc III la proba de categorie uşoară de sportiva Milăşan Maria, un loc II la proba de dublu vâsle prin sportivii Gorea Bogdan şi Ignat Dan Sebastian şi un loc III la proba de dublu vâsle de sportivii Oltean Adrian Constantin şi Natea Vasile Daniel.

 

Lasă un comentariu