Premierea Concursului Regional de poezie / proză / desen „Emoţiile Primăverii", ediţia a IX-a 2018

Distribuie pe:

În cadrul Concursului Regional de creaţie literar-artistică „Emoţiile Primăverii" cuprinsă în calendarul activităţilor educative, CAER poziţia 807, ediţia a IX-a aprilie 2018, adresat elevilor din clasele a V-a şi a VI-a, ne-am propus să aducem bucurie şi speranţă în sufletul tuturor care iubesc anotimpul primăvara. Razele soarelui stau în faţa geamului şi te îndeamnă să fii creativ. Totul reînvie, prinde viaţă. Fiecare floare are povestea ei, de când apare şi până dispare.

Ajuns la a IX-a ediţie, concursul reuneşte în fiecare an peste 140 de lucrări în proză, versuri, dar şi numeroase creaţii artistico-plastice, care ne readuc primăvara cât mai aproape de noi prin intermediul unor elevi foarte talentaţi. Toate acestea sunt cuprinse în revista de creaţii literare „Emoţiile Primăverii" nr. 7. Există o primăvară pentru natură şi una pentru suflet. Acum trebuie să zâmbim… să ne iubim. Acum să lăsăm ca mintea să alerge şi sufletul să viseze. Cerul s-a făcut albastru, iar în suflet se aştern gânduri de veselie. O rază caldă de lumină străpunge fereastra sufletului. Lumina face minuni în împărăţia sufletelor noastre odată cu venirea primăverii.

Miercuri, 25 aprilie 2018, ora 13.00, la Şcoala Gimnazială „Sf. Gheorghe" Sângeorgiu de Mureş, în biblioteca şcolii, au fost premiaţi 70 de elevi din judeţ şi ţară. Biblioteca a fost plină de elevi, părinţi şi cadre didactice, la care s-a alăturat primarul comunei, ing. Sófalvi G. Sándor Szabolcs, care a felicitat elevii şi cadrele didactice, asistând la premierea celor mai talentaţi elevi din clasele a V-a - a VI-a.

Sponsorii concursului au fost: Primăria Sângeorgiu de Mureş şi S.C. CIE Matricon Tg.-Mureş.

Lasă un comentariu