HOROSCOPUL LUNII MAI 2018

Distribuie pe:

Pentru luna mai 2018, astrologica.ro prevede o perioadă agitată pentru toate semnele zodiacale, multe dintre acestea având parte de noi provocări profesionale și de schimbări pe plan amoros.

Berbec - Pentru tine, luna mai vine cu o schimbare importantă în planul familiei. E posibil să te muți într-o nouă locuință cu toți membrii familiei și să trebuiască să muncești în plus la casa ta. În fond, ești o persoană care obișnuiește să construiască totul de la zero. Totodată, este o perioadă excelentă să începi să lucrezi la proiecte noi, chiar dacă nu au nicio legătură cu serviciul tău obișnuit și chiar dacă nu îți vor aduce profit imediat.

Taur - În mai, vei privi iubirea dintr-o altă perspectivă, cea în care nu vei mai pune tu atât de mult suflet, ci vei lăsa ca persoana de lângă tine să își demonstreze afecțiunea, decizia ta venind pe fondul unor dezamăgiri. Din punct de vedere financiar, eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură și te poți bucura de stabilitate. Ai toate șansele să recuperezi bani pierduți, datorii uitate pe la prieteni sau cheltuielile pe care le-ai regretat în trecut.

Gemeni - La începutul lunii, e posibil să călătorești într-o destinație exotică la care ai visat de multă vreme. În caz contrar, nu îți face griji că te vei putea plictisi, deoarece o mulțime de prieteni te vor îndemna să iei parte la petreceri și reuniuni. Este posibil să câștigi niște bani din mici comisioane sau muncind câteva zile pentru cineva care are nevoie de ajutor. Sumele vor fi modeste, dar vor fi binevenite alături de salariul tău obișnuit.

Rac - Luna mai ți-a rezervat o călătorie spirituală cu scopul de a te regăsi și de a comunica mai mult cu eul tău interior. Ai nevoie de o perioadă de liniște, întrucât ultimele luni au fost destul de agitate pentru tine. Viața de familie va fi liniștită doar dacă reușești să ocolești necazurile și să le ții departe mai ales de copiii tăi. Nu este exclus să apară și probleme de sănătate, de aceea trebuie să fii prudent!

Leu - Dacă până acum îți făceai griji în privința carierei, acum a venit momentul să te gândești și la sănătate. În mai, este posibil să întâmpini câteva probleme la stomac, așa că ai grijă cum te alimentezi și ce regim de viață urmezi. În relațiile afective, ești protejat de Venus, care favorizează angajamentele. Nu este exclus să te logodești, dacă ai deja un iubit(ă), iar dacă ești singur vei avea ocazia să întâlnești pe cineva, dar nu va fi o relație de lungă durată.

Fecioară - Luna mai vine cu un nou început profesional, o nouă provocare menită să îți aducă mai mulți bani și mai multă notorietate. Se aglomerează proiecte noi, vei munci mai mult, dar vei fi mulțumit de rezultate. Dacă semnezi vreun contract, trebuie să fii foarte atent la suma de bani menționată, precum și la responsabilitățile pe care ți le asumi.

Balanță - Mai este luna în care te-ai decis să fii mai îndrăzneț și să cucerești, nu doar să te lași cucerit. Ai ocazia să cunoști oameni noi, cu care reușești să stabilești legături de ordin emoțional. Nunțile, botezurile, aniversările sunt ocazii perfecte să cunoști alți oameni. Nu este exclus să întâlnești iubirea adevărată, dar și să închei contracte care îți vor aduce satisfacții financiare.

Scorpion - Ți-ar prinde bine o vacanță scurtă alături de cei dragi sau o deconectare de la toate problemele cotidiene. Ai tendința să te stresezi prea mult pentru lucruri mult prea superficiale. Este momentul să te gândești foarte bine la necesitățile financiare pe care le vei avea în viitor și să încerci să pui bani deoparte, deoarece astrele te favorizează din acest punct de vedere.

Săgetător - Vei comunica mai bine cu partenerul de viață și veți stabili lucruri importante legate de viitorul împreună. Situațiile dificile și obstacolele pe care le-ai întâlnit până acum se transformă dintr-o dată în avantaje. Vei avea un mai mare control asupra muncii tale și este posibil să beneficiezi chiar de o avansare.

Capricorn - Aproape întreaga lună mai vei fi ocupat cu proiectele pe care le ai de îndeplinit, deoarece este vorba despre mulți bani la mijloc. Abia spre sfârșitul lunii, e posibil să ai timp liber pe care să îl petreci după bunul plac. Reacțiile emoționale sunt greu de controlat, iar un simplu flirt se poate transforma într-o pasiune de o viață. Deși dragostea la prima vedere nu îți este specifică, acum, viața ta intimă poate cunoaște o schimbare majoră.

Vărsător - În luna mai, dragostea va intra ca o săgeată în viața ta și te va ajuta să te mai deconectezi de la muncă. Deși nu te îndrăgostești ușor, îți place să cunoști oameni noi, alături de care să empatizezi. În plus, îți place să fii provocat intelectual. În privința câștigurilor, lucrurile stagnează. Trebuie să fii prudent și să nu cheltuiești mai mult decât îți permiți. În cuplu, situația poate deveni tensionată din cauza problemelor cu care se confruntă persoana iubită.

Pești - Luna mai este o perioadă frumoasă pentru tine, deoarece vei avea ocazia să îți revezi o rudă îndepărtată, vei munci mai puțin, iar partenerul îți va demonstra prin gesturi mărunte cât de mult însemni pentru el. Vor fi impulsionate și întâlnirile de afaceri, ofertele de locuri de muncă și contractele bănoase. Este o perioadă excelentă pentru nativii Pești care doresc să facă un progres semnificativ în carieră sau pentru cei care se gândesc la noi afaceri.

 

Lasă un comentariu