GUNOIUL DINTRE BLOCURI!

Distribuie pe:

De câteva zile, între străzile Voinicenilor și Vasile Goldiș din Cartierul Unirii din Târgu-Mureș, au fost instalate în subsol patru depozite pentru resturile menajere. Cu toate acestea locuitorii blocurilor, dar și de pe străzile adiacente, chiar și din localitățile apropiate, aduc resturi menajere, dar și gunoi de la porci pe care îl aruncă pe jos. Asociația nr. 207 plătește bani grei societății pentru transportul gunoiului. Dacă vreun locatar din vecinătatea depozitului menajer îndrăznește să atenționeze pe cineva pentru a nu mai arunca gunoiul pe jos, acesta îi răspunde zeflematic și obraznic că el îl pune unde vrea.

Pentru a curma situația, SC Salubriserv trebuie să execute un control al caselor de pe străzile apropiate și să întocmească contracte pentru transportul gunoaielor menajere, altfel situația de pe această stradă, din municipiul nostru, va perpetua.

Apelăm la cei în drept să ia toate măsurile pentru a opri această situație jenantă pentru o țară care este membră a Uniunii Europene.

Lasă un comentariu