Serviciu gratuit de matrimoniale!

Distribuie pe:

Mark Zuckerberg, administratorul platformei de socializare online Facebook, a anunțat că va lansa un nou serviciu de matrimoniale, acesta având ca scop să îi ajute pe oameni să își găsească parteneri pe termen lung.

„Va fi un serviciu gratuit, care îi fa ajuta pe utilizatori să construiască relații reale, pe termen lung, nu doar pentru aventuri de o noapte.

Numai în SUA, unul din trei mariaje încep printr-o relație online și aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook au statut de celibatar.

Prin noul serviciu, utilizatorii vor putea să își creeze un profil matrimonial separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din rețea, iar potențialii parteneri vor fi recomandați pe baza preferințelor, punctelor de interes menționate, precum și a prietenilor comuni.

Serviciul a fost conceput astfel încât să respecte regulile privind confidențialitatea și protecția datelor personale.

De asemenea, Facebook va lansa o funcție numită Clear History (ștergere istoric), care le va permite utilizatorilor să vadă ce aplicații și site-uri trimit informații rețelei de socializare, să șteargă date din conturile lor și să împiedice Facebook să le stocheze", a declarat Mark Zuckerberg, citat de mediafax.ro.

Lasă un comentariu