Doamnei diriginte Domnica Fărcaș

Distribuie pe:

Doamna dirigintă DOMNICA FĂRCAȘ, profesoară de psihologie și pedagogie, a fost profesoara, prietena, consiliera și, uneori, conștiința noastră.

Cu o uimitoare putere de intuiție, cu capacități aproape parapsihologice, ne-a influențat în mod pozitiv, tuturor, viața.

Domnia sa era o persoană fascinantă, care emana forță și echilibru interior, inspirate, parcă, de „regele nestematelor", DIAMANTUL, piatra prețioasă sfântă, simbol al invincibilității.

Mai presus de faptul că era o profesoară model, conștientă de valoarea sa, știa să echilibreze balanța sentimentelor noastre, sporindu-ne resursele interne, forța, curajul și încrederea în noi înșine.

Datorită vibrațiilor nobleței sale sufletești, avea capacitatea de a mări forța vibrațiilor noastre spirituale, de a deschide canale energetice pentru mesajele propriului nostru „eu" spiritual.

Avea puterea să inunde personalitatea fiecăruia dintre noi cu calitățile de care aveam nevoie, spălând-o în acest fel de micile defecte de caracter, generatoare de complexe și suferințe.

Era capabilă, printr-o măiestrie pedagogică fenomenală, să ne înalțe întreaga noastră personalitate, determinându-ne astfel să ne apropiem de propriul nostru suflet, să dobândim liniștea interioară, armonia energiei noastre spirituale de care aveam atâta nevoie.

Avea darul de a resuscita în noi sentimente reprimate și de a aprinde focuri noi în adâncurile sufletelor aflate în cumpănă.

De fiecare dată găsea soluțiile optime pentru rezolvarea incidentelor apărute în viața noastră.

Orice reușită a noastră o privea cu entuziasm, mai mult decât atât, bucuria noastră devenea și a sa.

În grădina de suflete-flori a clasei noastre, doamna dirigintă Domnica Fărcaș era trandafirul-regina florilor-simbolul binecuvântării divine.

Acum, că a plecat dintre noi, singura noastră mângâiere este gândul că din brațele Preabunului Dumnezeu ne îndrumă și ne ocrotește în continuare.

Lasă un comentariu