Gunoaiele au revenit în forță (și) la Târnăveni!

Distribuie pe:

„După ce sute de copii au strâns gunoaiele din păduri, de 1 Mai mizeriile au reapărut. Nu atât de multe cum erau înainte de curățenie, dar în ritmul acesta nu mai trebuie prea multă vreme pentru a fi toate la loc".

Constatarea a fost făcută de cei de la tirnaveni.ro, care au publicat știrea, detaliind: „La noi, picnicul se face după bunul plac al fiecăruia, nu există niciun loc amenajat care să fie dotat și cu coșuri de gunoi. Nu se aplică amenzi celor care aruncă gunoaie, astfel că limita subțire dintre civilizație și sălbăticie este trecută ușor de oricine după un pahar de alcool.

Ce rost are să iau gunoaiele cu mine, le va strânge cineva oricum, este gândirea unei părți a populației care, de regulă, nu participă la acțiuni de voluntariat".

Atâta timp cât cei care aruncă gunoaiele în păduri nu vor avea de suferit de pe urma acțiunilor lor, situația nu se va schimba și „să nu uităm că la Târnăveni există o firmă de salubritate plătită să facă curățenie, dar și asistați sociali care primesc bani pentru aceleași activități. Ei nu au avut însă niciodată ca sector de activitate și pădurile", mai notează sursa citată.

 

Lasă un comentariu