Olimpic Tg.-Mureș - Național Rm. Vâlcea 27-22. Mihaela Evi: „A fost un sezon competițional foarte bun pentru echipa noastră. Pasiunea contează uneori mai mult decât banii..."

Distribuie pe:

Echipa CS Olimpic Târgu-Mureș s-a impus luni, 7 mai 2018, cu 27-22 (13-11), în confruntarea de pe teren propriu cu Național Rm. Vâlcea. Partida a contat pentru etapa a 25-a, Divizia A, Seria B, la handbal feminin. Pentru echipa antrenată de Mihaela și Claudiu Evi au evoluat jucătoarele: Maria Ugran, Maria Ola (2 goluri), Ioana Radu, Flavia Munteanu (8), Ana Dima (1), Monica Bărăbaș (7), Kiss Kitti, Georgiana Marian, Andreea Târșoagă (6), Ioana Moldovan, Mara Bejan, Flavia Stan, Andreea Belean, Ioana Sângeorzan, Ioana Bardoși, Carina Ghemeș (3). CS Olimpic Târgu-Mureș a acumulat în urma acestei victorii un total de 31 de puncte în clasament și a urcat pe locul 6. La final de joc antrenoarea Mihaela Evi s-a aratat încântată de evoluția fetelor sale în acest sezon competițional.

O victorie frumoasă în ultimul joc pe teren propriu din acest sezon competițional!

A fost și un joc frumos, deoarece și fetele de la Vâlcea sunt apropiate de vârsta noastră, sunt jucătoare de echipă națională, și a fost un meci cum ne place nouă, în alergare.

Cum cataloghezi jocul fetelor la final de sezon în Divizia A?

Mergem să jucăm încă un meci la Baia Mare. Ne pregătim să jucăm și la turneul semifinal pentru junioare II de săptămâna viitoare. A fost o experiență, chiar pot spune extraordinară. În momentul înscrierii în Divizia A am fost reticenți, gândindu-ne că nu vom face față, însă, fetele

s-au mobilizat pe parcurs și le-a prins bine această competiție, deoarece la junioare contactele din joc sunt diferite, și ne bucurăm că în final am luat această decizie.

Olimpic a obținut 10 victorii și un egal. Mulțumitor pentru început, în Divizia A?

A fost un sezon competițional foarte bun pentru echipa noastră. Fetele nu sunt jucătoare profesioniste ca majoritatea celorlalte din Divizia A. Ele joacă doar din pasiune și din plăcere. Am jucat cu echipa din Pitești, FC Argeș, respectiv cu Dacia Mioveni, unde evoluează jucătoare care au salarii de mii de euro, dar am reușit să facem față cu brio în acele meciuri. Poate acest fapt a fost o demonstrație că pasiunea contează uneori mai mult decât banii...

Utimul meci din sezonul 2017-2018, Divizia A, Seria B, echipa Olimpic Târgu-Mureș îl va disputa în deplasare, în compania liderului Minaur Baia Mare, vineri, 11 mai 2018.

Lasă un comentariu