C.S. Tiger Budo la Campionatul Mondial de Para-Karate din Budapesta - Singurele bariere care există în viața noastră sunt cele pe care ni le punem singuri

Distribuie pe:

„Suntem foarte mulțumiți de evoluțiile para-sportivilor noștri. S-au descurcat minunat, pentru un campionat mondial, mai ales că, a fost prima lor participare la o competiție de para-karate. În unele categorii ne-am apropiat foarte mult de podium, dar medaliile sunt mai puțin importate. Para-karateka noștri - Andras Nagy, Laszlo Majer, Monika Nagy, Adriana Blaga, Erika Hegyi, Onisa Anca, au demonstrat, în final, că singurele bariere care există în viața noastră sunt cele pe care ni le punem singuri și s-au comportat ca niște sportivi model. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să asiste la un astfel de eveniment. Cred că și-ar schimba opinia despre viață", declara antrenorul Clubului, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN.

De asemenea, Clubul Tiger Budo a ținut să mulțumească părinților para-sportivilor, Annamaria Nagy, Rozalia Majer, Erzsebet Nagy, Maria Grama, Agnes Hegyi și Cristina Anca pentru că au demonstrat că niciun sacrificiu nu este prea mare, sportivilor care au participat în calitate de sportiv-însoțitor, Andrea Căbuz, Annamaria Căbuz și Ovidiu Mașca, pentru că au dovedit că prin comunicare și răbdare se pot face minuni și, nu în ultimul rând, arbitrilor Sensei Traian Dumbrăvean 4 Dan și Corina Hațegan, care au avut misiunea de a arbitra un concurs unde, de fapt, toți meritau cele mai mari note.

Lasă un comentariu