18 mai - noul termen-limită pentru depunerea proiectelor de manuale școlare în a doua sesiune de evaluare

Distribuie pe:

Termenul de depunere a proiectelor de manuale școlare în sesiunea a II-a de evaluare a proiectelor de manuale școlare pentru anul școlar 2018-2019 (învățământ primar și gimnazial) s-a prelungit cu zece zile. Astfel, acestea pot fi depuse la Registratura Ministerului Educației Naționale până în 18 mai.

În funcție de rezultatele finale ale primei sesiuni, ulterior va fi completată lista disciplinelor de studiu pentru care s-a organizat cea de-a doua sesiune.

„144 de proiecte de manuale școlare, vizând 83 de discipline din planurile-cadru pentru clasele I-VI (45 din ciclul primar și 38 din ciclul gimnazial), au fost depuse în prima sesiune", informează Ministerul Educației Naționale, precizând și că „proiectele de manuale școlare admise după încheierea tuturor sesiunilor de evaluare/reevaluare vor fi supuse unui proces de avizare științifică, realizat de un cadru didactic din învățământul superior, specialist în domeniul/disciplina pentru care a fost propus fiecare proiect. Avizarea proiectelor de manuale școlare aprobate după prima etapă se încheie vineri, 11 mai".

Lasă un comentariu