ÎNTÂLNIRE CU EUROPARLAMENTARUL MIRCEA DIACONU

Distribuie pe:

Vineri, 11 mai 2018, Cafeneaua Scarlat Cafe din Târgu-Mureș a găzduit o întâlnire a alegătorilor cu europarlamentarul Mircea Diaconu.

După întâlnirea pe care a avut-o la Bistrița, europarlamentarul independent a poposit, în turul său prin țară, la Târgu-Mureș. Într-o atmosferă plăcută, în aer liber, europarlamentarul s-a întreținut preț de câteva ore cu un grup de târgumureșeni care l-au salutat și i-au pus mai multe întrebări la care a răspuns cu aceeași vervă tuturor celor care i s-au adresat. Una din problemele comentate de Mircea Diaconu, care s-a oprit în mai multe rânduri la Târgu-Mureș, a fost aceea referitoare la cum se vede țara noastră în anul Marii Uniri, cât și unele probleme de la Patrimoniul Cultural Național.

În afară de faptul că europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit despre marile probleme de la Consiliul Europei, și-a expus activitatea de la începutul mandatului său de deputat europarlamentar independent.

De la Târgu-Mureș, Mircea Diaconu s-a deplasat în orașul Făgăraș și se va întâlni cu o parte din alegătorii săi.

Îi dorim mult succes europarlamentarului independent în tot ce întreprinde ca reprezentant al României la forumul european.

Au fost câteva ore de destindere atât pentru cei care au fost în preajma sa, dar și pentru deputatul care a poposit pentru câteva ore la Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu