Până la 14 iunie, „LITORALUL PENTRU TOȚI!"

Distribuie pe:

Ca în fiecare an, românii care nu dispun de bani pentru a merge la mare în plin sezon estival au ocazia, până la data de 14 iunie 2018, să profite de programul „Litoralul pentru toți", în cadrul căruia tarifele pot fi chiar și de trei ori mai mici.

În program, sunt înscrise 36 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter și Saturn, iar tarifele maximale pentru șase nopți pe persoană sunt următoarele:

Pentru sudul Litoralului, stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche - 159 lei, hotel o stea, fără mic dejun; 179 lei, hotel două stele, fără mic dejun; 199 lei, hotel trei stele, fără mic dejun; 269 lei, hotel două stele, cu mic dejun; 329 lei, hotel trei stele, cu mic dejun; 379 lei, hotel patru stele, cu mic dejun; 469 lei, hotel cinci stele, cu mic dejun.

Pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie - 205 lei, hotel o stea, fără mic dejun; 235 lei, hotel două stele, fără mic dejun; 265 lei, hotel trei stele, fără mic dejun; 315 lei, hotel două stele, cu mic dejun; 425 lei, hotel trei stele, cu mic dejun; 485 lei, hotel patru stele, cu mic dejun; 605 lei, hotel cinci stele, cu mic dejun.

Din acest an, sejurul din programul „Litoralul pentru toți" poate fi achitat și cu vouchere de vacanță, în cuantum de 1.450 de lei, oferite bugetarilor din instituțiile și autoritățile publice, precum și din cadrul operatorilor economici ai statului. Condiția este ca voucherele de vacanță să fie primite de beneficiari în timp util, ținând seama de faptul că, legal, acestea pot fi distribuite până la 30 noiembrie 2018.

Foarte important este faptul că voucherele de vacanță pot fi folosite doar în țară, sunt nominale și nu pot fi vândute. Cei care sunt descoperiți că își vând voucherele riscă amenzi de până la 27.000 de lei.

 

 

Lasă un comentariu