Dans, dans, dans…

Distribuie pe:

Studenți din aproximativ 10 centre universitare din țară vor participa, în perioada 18-20 mai, la cea de a XI-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Dans „Pași în doi". Manifestarea este organizată de Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș și se va desfășura la Centrul Cultural „Mihai Eminescu" din municipiu, vineri, 18 mai, începând cu ora 18, iar sâmbătă, la aceeași oră, vor avea loc spectacolul de gală și festivitatea de premiere.

Concursul cuprinde șase genuri de dans: contemporan, dans de caracter (rusesc, indian, napoletan, spaniol, unguresc, tribal etc.), show-revue (musical, cabaret, dans de revistă), street dance, dans de modă (tangou argentinian), inedit (robotic rock and roll acrobatic), fiind jurizat de specialiști în domeniu.

„Organizatorii își doresc să-i inițieze pe spectatori în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă și să ofere publicului un spectacol - concurs de înaltă clasă. Începând cu această ediție, organizatorii au lansat și secțiunea GRUP: Pași în 2 x 2, cu o temă impusă, tema din acest an fiind Bucuria", detaliază Luminița Praja, director festival.

Lasă un comentariu