„Circuitul Comorii"… pe două roți!

Sâmbătă, 19 mai, a fost inaugurată pista de biciclete off road din Livezeni și Miercurea Niraj, care poartă numele „Circuitul Comorii", anunță echipa Salvamont Salvaspeo Mureș.

S-a avut în vedere crearea unui traseu cicloturistic în comuna Livezeni, orașul Miercurea Nirajului și împrejurimi, legând punctele de atracție turistică și promovând activitatea în aer liber, mersul pe bicicletă și un mod de viață sănătos.

Proiectul răspunde, totodată, nevoilor comunității din Târgu-Mureș și din împrejurimi de a oferi localnicilor și turiștilor programe de relaxare și petrecere a timpului liber, într-un mediu natural.

„Circuitul pornește din centrul comunei Livezeni, atinge pădurea din Sânișor, se îndreaptă către Dealurile Comorii, de unde se întoarce la punctul de plecare. Această rută are 22 km. Există o porțiune către Miercurea Nirajului, care are 14 km, cu un drum de legătură spre Platoul Cornești, care are o lungime de 4,5 km. Proiectul a fost realizat de echipa Salvamont Mureș împreună cu Primăria Livezeni, Primăria Miercurea Nirajului și Fundația Comunitară Mureș", precizează sursa citată

Lasă un comentariu