Ziua Eroilor la Tăureni

Distribuie pe:

Conform tradiției, în fiecare an, de ziua Înălțării Domnului, tăurenenii își cinstesc eroii. În organizarea Primăriei - primar dl. Ovidiu Oltean, și a Consiliului local, cu participarea Parohiei ortodoxe , a elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Tăureni, Ziua Eroilor a constituit, pentru locuitorii comunei Tăureni, din județul Mureș, un binemeritat prilej de elogiere și preaslăvire a înaintașilor, eroi locali, care, de-a lungul istoriei, și-au jertfit viața pentru ca generațiile viitoare să poată trăi în liniște și pace.

În cadrul evenimentului, dl. Ovidiu Oltean - primarul comunei Tăureni, a ținut un discurs, iar elevii au susținut un program artistic. Cetățenii comunei Tăureni au participat în număr destul de mare. De asemenea, s-au depus coroane de flori din partea Primăriei, Consiliului local și Școlii Gimnaziale Tăureni.

S-a ținut o slujbă de pomenire, iar la final, toți cei prezenți au fost serviți de Primăria Tăureni cu cozonac și suc.

La inițiativa Primăriei, a Consiliului local și cu acordul locuitorilor comunei Tăureni, a fost ridicat, în centrul comunei, un foarte frumos și impozant mausoleu, în semn de omagiu, adânc respect și recunoștință, pentru eroii locali.

Lasă un comentariu