Anunț începere proiect cu titlul ” INFIINTARE PENSIUNE TURISTICA IN STATIUNEA SOVATA, DE CATRE SOCIETATEA DAW COM SRL”

Distribuie pe:

Proiectul cu titlul “ INFIINTARE PENSIUNE TURISTICA IN STATIUNEA SOVATA, DE CATRE SOCIETATEA DAW COM SRL”, cod MySMIS 111280, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către DAW COM SRL și are o valoare totală de 1.309.412,40 lei, din care 875.205,97 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.06.2016 – 31.05.2020. 

Obiectivele proiectului sunt: Introducerea de servicii noi prin construirea unei pensiuni turistice moderne, eficientă din punct de vedere energetic; Dezvoltarea calitativă și cantitativă a resurselor umane prin crearea unui număr de 5 locuri de muncă noi din care cel puțin o persoană aparținând unei categorii defavorizate si menținerea angajaților pe întreaga perioadă de durabilitate; Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, realizată printr-o colaborare cu un furnizor de colectare selectivă a deșeurilor în perioada de implementare al proiectului, și în perioada de durabilitate al proiectului;.

Activitatea pentru care se primește finanțarea este aferentă codului CAEN 5520 - Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata.

Publicarea prezentului anunț face parte din Activitatea nr. 3: Activitatea de informare și publicitate, subactivitatea 3.1: Publicarea unui anunț într-un ziar privind începerea proiectului.

 Date de contact beneficiar:

 (Mun. Târgu Mures, Str. Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 89, Ap. 1, Tel: 0744.270.971, Mail: office@pensiunea-passion.ro)

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Lasă un comentariu