Reghin City App

Distribuie pe:

Sala de ședințe a Primăriei municipiului Reghin găzduiești azi, 24 mai, ora 13, lansarea aplicației, dezvoltate cu și pentru comunitate, Reghin City App.

În esență, se are în vedere digitalizarea procedurilor administrative, prin care autoritățile locale pot îmbunătăți serviciile publice, făcând, totodată, economii la buget și aducând plus valoare calității vieții cetățenilor.

„Municipiul Reghin operează deja cu programe care reduc distanța dintre administrație și cetățean și, în același timp, reprezintă un element esențial în implementarea transparenței decizionale, spre exemplu ghiseul.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro. Lucrăm, de asemenea, la implementarea unei soluții de emitere electronică a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construcție, la digitalizarea registrului spațiilor verzi și la creșterea gradului de transparență în planificarea urbană, prin accesul direct, online, al celor interesați", arată realizatorii aplicației.

Reghin City App va răspunde, practic, la două componente esențiale în strategia de e-guvernare, și anume: promovarea pe partea turistică și antreprenorială, precum și facilitarea comunicării directe dintre cetățean și autoritatea locală.

Lasă un comentariu