ÎN ANUL CENTENARULUI MARII UNIRI, ZILELE ORAȘULUI LUDUȘ

Distribuie pe:

Domnul primar Cristian Ioan Moldovan îi invită pe ludușeni, pe fiii Ludușului stabiliți în alte localități să ia parte la sărbătoarea Zilele Orașului Luduș, ediția din 2018.

VINERI, 1 IUNIE, de Ziua Internațională a Copilului, între orele 17 și 22, copiii au parte de concursuri și ateliere de creație, reprize de comedie cu Diana Roșca, dans, cântec și mișcare cu Anna Lesko, cu trupele Next Band și Fix Band-Cluj.

Programul de SÂMBĂTĂ, 2 IUNIE, se desfășoară în două reprize. Între orele 11 și 14 au loc concursuri de role și biciclete, desene pe asfalt, Ella Bella-spectacol pentru copii, muzică și dans. Între orele 17 și 23, în concert tinerele talente locale și artiștii consacrați Andreea Antonescu, Keo band, Syntia, Taraf de Cluj și Carla's Dreams.

DUMINICĂ, 3 IUNIE, spectacol maraton, între orele 16 și 23, sub genericul ROMÂNIA ÎN SĂRBĂTOARE, cu Radu Ille, Ioan Dordoi, Alexandru Făgădar, Ioana Toma, Vlăduța Lupău, Adina Hada, Nelu Șopterean, Leontina Pop, ansamblurile folclorice „Șoimii Carpaților" din Florești-Cluj, „Doina Târnavelor" din Albești-Mureș, „Ardealul" și „Hajdina" din Luduș, „Rugek" și „Fiii moților" din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj. Acompaniează orchestra condusă de Săndel Gavriș. Sărbătoarea se încheie cu foc de articificii.

În fiecare zi, copiii și tinerii au la dispoziție instalațiile din Parcul de distracții.

Artista cuvântului vorbit, doamna Elisa Cantemir, din Cluj-Napoca, îi va încânta pe participanți cu interesantele sale prezentări.

Lasă un comentariu