CÂTEVA CUVINTE PENTRU ÎNCURAJAREA D-LUI PROF. IOAN BIRIȘ

Distribuie pe:

Nu fiți supărat, dle prof. Ioan Biriș, din satul Uila, că ați fost neglijat de la participarea „GALEI ÎNVĂȚĂMÂNTULUI MUREȘEAN". Aveți motive de supărare, după cum ați scris, dar eu vă încurajez și vă spun că mai sunt și alții în situația dumneavoastră, printre care chiar eu. Nu înșir motivele mele de supărare pentru care consider că ar fi trebuit să fiu invitată, că nu are rost, cei care mă cunosc (foștii mei elevi, părinții lor și unii colegi) cred că mă apreciază mai mult decât pe unii dintre cei care au întocmit aceste liste pentru gală și asta este marea mea mulțumire.

Se zice că au fost apreciați și decorați la gală numai cei care au lucrat și au deținut funcții de conducere în învățământ, după revoluție. Domnii care au organizat gala nu s-au gândit (sau n-au vrut), se pare, că s-a lucrat în învățământ și înainte de revoluție, chiar mai mult ca acum. Învățământul atunci era mai apreciat (zic eu), se lucra mai mult, nu aveam sâmbete libere, nici duminici.

Eu îi transmit dlui insp. școlar general sau celor care au făcut listele, să ajungă și ei la pensie și să fie apreciați așa cum ne-au apreciat dumnealor pe unii dintre noi și atunci o să vadă cât de bine o să le priască aprecierea.

Multă sănătate, dle prof. Ioan Biriș, și tuturor celor care au servit învățământul mureșean cu dăruire și pasiune, indiferent că au lucrat înainte sau după revoluție.

Lasă un comentariu