LA „CASA IANCULUI"

Distribuie pe:

Energia, sub diversele sale forme, producerea, consumul, regenerarea, noile tehnologii, au fost subiectul activității din data de 23.05.2018 de la ,,Casa Iancului" din Tg.-Mureș. Pornind de la această idee, domnul IOAN BERȚA, președintele Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu" din Tg.-Mureș, ne-a prezentat conceptul de Libertate, care nu poate fi deplină dacă nu ar cuprinde și libertatea noastră de a avea acces la diverse forme de energie ieftină și tehnologie avansată, urmată de libertatea de a ne alege singuri sursa de energie utilizată. Este un deziderat, o speranță a noastră, a tuturor.

În prima parte a activității, domnul economist VODĂ LAURENȚIU, îndrăgostit de subiect, ne-a prezentat lucruri foarte interesante în referire la energia alternativă, bio, regenerabilă, legislația care reglementează producerea, consumul acesteia, situația acestor surse de energie pe care le avem în țara noastră.

În partea a doua a activității, domnia sa ne-a prezentat un grup de cercetători români, GENII în domeniu, parte din ei neștiuți, necunoscuți de opinia publică în proporție de 99%, dar cei 1% care îi cunosc sunt super crema cercetătorilor în domeniu pe plan mondial.

Ne-au vorbit, apoi, despre descoperirile lor geniale, domnii: VIOREL VELICICOV, ROMEO BARBUȘI, COSMA EUGEN, iar ceea ce am văzut a fost de domeniul fantasticului, incredibilului. Totul s-a bazat pe descoperirea unor principii, legi necunoscute până acum, invenții, aplicații de ultimă oră, în urma cărora am avea acces liber la energia cosmică, înlăturându-se complet actualele surse de energie, petrol, gaze, energia atomică, eoliană etc.

Ca demonstrație, nouă mai puțin instruiți în domeniu, ne-a fost prezentată o bucată de țeavă (50 de cm lungime, 500 gr greutate) cu câteva coturi, fără nicio aparatură montată pe ea, care are funcția unei CENTRALE DE APARTAMENT, furnizoare de apă caldă, care trebuie doar alimentată cu o mică cantitate de energie. Apoi un tub, puțin mai mare (cca 70 cm/1kg. greutate), putând fi folosit ca CENTRALĂ furnizoare de apă caldă pentru o întreagă SCARĂ DE BLOC. O valiză de cca. 5 kg cu ceva aparatură sumară, care AMPLIFICĂ orice cantitate de energie electrică introdusă în ea de câteva ori, putând alimenta cu o cantitate infimă de energie o locuință, o stradă, un oraș etc. Ne-a fost prezentat un filmuleț cu alte descoperiri excepționale: funcționarea unui perpetuum mobile cu energie amplificată, mașini alimentate cu apă, cum se pot obține viteze incredibile ca ale OZN-urilor etc. Valoarea acestor descoperiri este de sute și sute de milioane de euro, dolari etc. Ele nu se vând, sunt doar materiale de prezentare pentru a arăta lumii geniul poporului român și că ele există.

Ce am văzut noi este ceva ce mintea noastră, în lipsa pregătirii științifice de specialitate, nu se poate înțelege, nu se poate crede a fi adevărat. Astfel de invenții, cu efecte incredibile, există în statele puternice ale lumii, SUA, RUSIA, JAPONIA, nouă, muritorilor de rând, ele ne sunt ascunse, iar dacă ni se dau totuși, pentru a ne obișnui cu ideea, ne sunt prezentate ca povești științifico-fantastice. Nici nu ne dăm seama cât suntem de ignoranți, de manipulați, în acest domeniu.

România este cunoscută pentru oamenii săi de geniu, dar nu are puterea materială și financiară

să-i susțină. Așa se face că unii dintre ei au fost nevoiți să facă eforturi incredibile, să-și vândă tot ce au avut numai pentru aș putea continua cercetările.

VIOREL VELICICOV, omul cu cele mai multe asemenea invenții, ne-a mărturisit că s-a născut la munte, a trăit până la 18 ani la o casă de copii, are doar 10 clase, dar pasiunea lui pentru fizică, inspirată de o forță dumnezeiască pe care o simte mereu, l-a determinat să fie un autodidact, să cerceteze și să experimenteze mereu.

Mărturisesc că ceea ce am aflat și ce am văzut întrec închipuirile mele, nu le pot crede a fi adevărate, ignoranța mea și a celor care au asistat la aceste prezentări ne-au bulversat și ne-au „băgat complet în ceață". Dacă, totuși, sunt adevărate, atunci noi, cei prezenți la „Casa Iancului", am fost martorii unei seri memorabile, putând spune altora că am văzut înaintea lor cum poate arăta viitorul omenirii cât de curând.

Lasă un comentariu