Îngerul Răbdării

Distribuie pe:

Este cel care ne oferă energia care te ajută să crezi în scopul divin al vieții și să ai răbdarea să asiști la împlinirea lui în ritmul dorit de Divinitate.

El te ajută să parcurgi existența pas cu pas, fără să sari etapele atât de importante în evoluție. Atunci când ești deschis energiei sale, poți să te adaptezi perfect la noile situații și condiții care survin inerent în procesul trăirii pe Pământ.

De obicei, energia îngerului Răbdării este blocată de frica de viitor și de lipsa de încredere în Planul divin. Restaurarea legăturii cu această sacră energie se face ori de câte ori spunem și acceptăm: Facă-se voia Ta, Doamne! A te lăsa în mâna lui Dumnezeu te face să crești în ritmul firesc al vieții, în ritmul natural în care crește și înflorește întreaga Creație. Răbdarea și cumpătarea, măsura și moderația fac parte din misterul energiei revărsată de acest înger. Se pare că acestea sunt și virtuțile îngerului nostru Protector și prezența lor în viața noastră arată un înalt nivel de conștiință. Avansarea cu pași mici poate fi cheia succesului sigur și durabil. Graba strică treaba, spune înțelepciunea Străbunilor. Natura lucrează cu răbdare, șlefuind în milioane și milioane de ani o manifestare până obține perfecțiunea. Patronate de îngerul Răbdării, Forțele interioare transformă lent, conducând fără greș către desăvârșire.

Sfatul îngerului:

Nu există decât o singură Putere, o singură Cauză a întregii Creații. Nu există decât o singură Iubire care a născut toate Lumile și care te-a născut și pe tine deopotrivă. Ai încredere în perfecțiunea Planului Său, în Scopul pentru care această Unică Putere Omniprezentă și Atotputernică s-a manifestat! Nu te grăbi, deoarece te poți pierde de cei cu care ai pornit la drum în această aventură care este viața în manifestare. Ai răbdare și stăpânește-ți tendința de a sări peste etapele firești ale existenței. Recunoaște că scopurile lui Dumnezeu sunt unica putere care activează divinul proces al Marii Opere. Mișcă-te în energia mea protectoare ca să nu te pierzi niciodată de tine însuți!

LINIȘTE

Liniștea este o forță, o calitate a Omului înțelept. Ea este fundamentul vieții. Fără această liniște interioară pe care trebuie să ți-o regăsești acum nu poți împlini ceea ce ți-ai propus să împlinești. Liniștea este una din cele mai nobile trăsături ale unei ființe. A poseda acest dar divin înseamnă a rezista oricărei provocări, înseamnă a ști să asculți glasul vieții și astfel, a ști ce este cu adevărat, viața. Adevărata liniște se obține prin înțelegere. Lucrează asupra re-dobândirii liniștii tale profunde și vei vedea cum realizare după realizare se va așterne sub pașii tăi. Oricare ar fi situația în care te afli trebuie să fii liniștit și să te încrezi în Dumnezeu până la capăt. Suferința și încercările pot fi depășite doar cu ajutorul liniștii interioare. Ține minte: liniștea este elixirul vieții Sufletului și este una din marile virtuți prin care poți dobândi cunoaștere, forță, iubire. Ea este piatra prețioasă cu care poți cumpăra binele și răscumpăra orice eroare. Regăsește-te, ia liniștea ta interioară și vei cunoaște gustul fericirii autentice!

Lasă un comentariu