Drumuri noi și vise de-mplinit…

Distribuie pe:

La Liceul Tehnologic nr. 1 Sighișoara sunt pregătiți viitori specialiști în profesiile de: tehnician în turism, tehnician în activități economice - profil servicii, tehnician operator tehnică de calcul, tehnician instalații auto.

În cadrul festivității de absolvire, directoarea școlii, prof. Mihaela Gherman Tites, în numele tuturor cadrelor didactice, le-a urat absolvenților „reușite depline, succes la examenul de certificare a competenței la bacalaureat și la toate examenele care îi așteaptă, o viață minunată trăită la maximă intensitate".

La finalul ceremoniei, în semn de prețuire și recunoștință, i-a fost oferită o diplomă merit profesorului (recent pensionat) Sergiu Alamă Alexandru, cel care, timp de 42 de ani, a servit interesele școlii, ca dascăl și director, timp de 20 de ani, al Grupului Școlar Agricol - Liceul Tehnologic nr.1, unitate de învățământ care, între timp, s-a comasat cu Liceul Tehnologic nr. 2.

Potrivit tradiției, absolvenții clasei a XII-a au predat „cheia școlii" colegilor din clasa a XI-a, cei care, din toamnă, vor fi viitori elevi ai ultimului an de liceu.

Lasă un comentariu