Performanțe ale sportivilor mureșeni - Clubul Sportiv TAKENOKO a obținut 11 medalii la Campionatul Național Ju-Jitsu și trei medalii de aur la Festivalul Mondial de Ju-Jitsu, Abu-Dhabi

Distribuie pe:

Clubul Sportiv TAKENOKO Reghin, însoțit de sensei Tamaș Attila, a participat la Campionatul Național de Ju-Jitsu, copii și cadeți, desfășurat, la sfârșitul lunii trecute, în Sala Sporturilor Constanța, o competiție de avengură națională la care au fost prezenți peste 350 de sportivi, legitimați la 26 de cluburi. De la Clubul sportiv TAKENOKO Reghin a concurat un lot de nouă sportivi, dintre care șase au obținut 11 medalii la probele de ne-waza, respectiv fighting, categoriile de vârsta U12 și U15. Prezența pe podium a sportivilor legitimați la clubul reghinean a fost: Tamas David - dublu campion național la categoria U15 fighting și ne-waza; Boros Alexandra - campionă națională la categoria U15 ne-waza, medalie de bronz la categoria U15 fighting, medalie de bronz la categoria U12 fighting; Sas Darius - campion național la categoria U15 ne-waza, medalie de bronz la categoria U12 fighting; Boros Dragos - vicecampion național la categoria U15 ne-waza, medalie de bronz la categoria U15 fighting; Costan Andrei - vicecampion național la categoria U12 fighting; Chirteș Denis - medalie de bronz la categoria U12 fighting. Rezultatele de excepție obținute au contribuit la ocuparea locului trei pe echipe la acest campionat național, din cele 26 prezente, cu sportivi numerosi și foarte bine pregătiți. Aceste performanțe vin după participarea de acum o lună la Campionatul Mondial de Brazilian Jiu Jitsu - Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite, la nivel de copii, unde Boroș Alexandra a fost campioană la categoria U12; Tamas David - campion la categoria U15; Boroș Dragoș - campion la categoria U15.

„Sunt mulțumit și, în același timp, mândru de rezultatele obținute de sportivii mei după un an de muncă asiduă, care implică pregătire fizică și tehnică. Felicitări părinților, fără de care acești copii minunați nu ar fi reușit!", spunea sensei Tamaș Attila, antrenorul sportivilor reghineni.

Tot de la domnia sa am aflat și că o mureșeancă a realizat „event"-ul la Judo, anul trecut, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, unde s-a desfășurat Campionatul Național de Judo Ne-Waza (lupta la sol) pentru categoriile de vârstă U11, U13, U15, la care au participat aproximativ 300 de judoka. La competiția de la Ploiești a fost prezentă și judoka Boroș Alexandra, care a luptat la categoria de vârsta U11, 36 kg, obținând titlul de Campioană Națională, acesta fiind al doilea obținut, primul fiind la Judo (clasic), la Baia Mare. Sportiva mureșeancă reușește astfel să câștige ambele competiții naționale de judo, realizând un frumos event.

Lasă un comentariu